Tajna

Hajdi Klum otkrila kako vežba da bi imala zategnuto telo i u 48. godini: Lako je i zabavno! (FOTO)

Iako je na pragu pedesete, Hajdi izgleda kao da joj je trideset godina

Fitnes & Nutricija
Autor:
Hajdi Klum otkrila kako vežba da bi imala zategnuto telo i u 48. godini: Lako je i zabavno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nemačka manekenka Hajdi Klum jedna je od najuspešnijih svih vremena, a i danas joj je svi dive iako je u 48. godini i šetanje po modnim pistama je ostavila daleko iza sebe.

A kako joj polazi za rukom da izgleda tako dobro u kasnim četrdesetima, čak i kojih dvadesetak godina mlađe, Hajdi je otkrila ovih dana. Njena se tajna naime krije u neuobičajnim vežbama koje mnogima nisu prvi izbor. Ali, Hajdi su najdraži planski raspoređeni treninzi i to oni koji uključuju vežbanje s rekvizitima poput hulahupa, skakanja na trambolini, a svaki dan otpliva po 20 krugova u bazenu što joj predstavlja zabavnu alternativu teretani.

"Srećna sam što imam bazen kod kuće i kad je počela pandemija, ja sam počela plivati 20 krugova dnevno. Ovakve vežbe su puno bolje za moje zglobove nego trčanje na traci. Vrtim hulahop i skačem na trambolini ," objasnila je Hajdi.

Dodala je i da njenom zdravom izgledu doprinose i njene roditeljske obveze i briga o 16-godišnjoj Heleni, 15-godišnjem Henriju, 14-godišnjem Džoanu i 11-godišnjem Luu.

"Puno se krećem i trčim okolo, imam četvoro dece, dva psa i mačku. Zadnjih sam nekoliko meseci uživala u mogućnosti da provedem više vremena kod kuće s porodicom", izjavila je Hajdi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs