MAJKA I ĆERKA

Hajdi Klum (47) sa ćerkom (16) krasi naslovnicu Voga: O lepoti naslednice slavnog supermodela svi pričaju! (FOTO)

Nakon ćerki Kejt Mos i Sindi Kraford koje su pošle majčinim stopama, sada je i naslednica Hajdi Klum zakoračila u modnu industriju

Moda
Autor:
Hajdi Klum (47) sa ćerkom (16) krasi naslovnicu Voga: O lepoti naslednice slavnog supermodela svi pričaju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni nemački supermodel Hajdi Klum (47) osvanula je sa ćerkom Leni Klum (16) na naslovnici za januarsko izdanje nemačkog Voga.

Naslovna strana usledila je samo nedelju dana nakon što se voditeljka emisije "Amerika i talenat" našalila kako 16-godišnja ćerka slavne manekenke pokazuje interesovanje za modeling.

"Bilo je samo pitanje vremena kad ću se okušati u manekenstvu. Prvu ponudu sam dobila kad sam imala samo 12 ili 13 godina i to od brenda odeće koji volim da nosim. Molila sam mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sada shvatam da bi to bilo previše rano", rekla je Leni o svojim afinitetima za modu.

Perfektan ulični stil Irine Šajk: Ruska lepotica u hit odevnim komadima jeseni! (FOTO)

O želji svoje ćerke da se oproba u manekenstvu, Hajdi Klum rekla je u jednom od intervjua.

"Sada je dovoljno odrasla za to. Uvek sam mislila da je previše mlada. Takođe, odlučili smo da decu držimo daleko od očiju javnosti".

Naslovna strana izazvala je oduševljenje kod mnogih, i svi kažu kako naslednica Hajdi Klum liči na mamu koja i danas pleni lepotom i može da zaseni i mnogo mlađe koleginice.

"Sigurna sam da te tek čekaju uzbudljive stvari. Vog je najbolji način da počneš karijeru o kojoj maštaš. Pa čak i ako mi je malo teško da te pustim u ovaj svet, uvek ću raditi sve da budeš srećna i da ti se snovi ostvare. Ponosna sam što sam ti mama", poručila je Hajdi Klum svojoj ćerki putem društvenih mreža.

Uvek savršeno skockana: Viktorija Bekam dokazala da i kod kuće možemo da izgledamo tip-top! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs