BJUTI RUTINA

Vreme prolazi, a ova žena se ne menja: Za mladoliki izgled i brutalnu figuru Naomi Kembel zaslužne su ove navike!

4 jednostavna koraka su zaslužna za njen fenomenalan izgled, a svako od nas ih može ispratiti. Ovako se neguje manekenka koja u 6. deceniji i zgleda fenomenalno...

Fitnes & Nutricija
Autor:
Vreme prolazi, a ova žena se ne menja: Za mladoliki izgled i brutalnu figuru Naomi Kembel zaslužne su ove navike!
Foto: Profimedia

Iako je napunila 50 godina, na osnovu njenog izgleda to nikad ne biste rekli. Manekenka na licu nema nijednu boru, a na vitkoj figuri bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

"Zahvaljujući mojoj mami, vrlo rano sam počela da negujem kožu. Mislim da od osnovne škole nanosim hidratantne kreme. Tako sam još u detinjstvu stekla naviku da budem discilinovana kada je nega kože u pitanju", kaže Naomi.

"Koža sve pamti, a ako je ne negujete na pravi način, vrlo przo će izgledati jako loše"

Evo kojih pravila se još drži već godinama:

1. Nikad ne odlazi u krevet sa šminkom

Čak i nakon napornog radnog dana nije joj se desilo da zaspi sa šminkom na licu. Ovaj korak smatra nezaobilaznim. "Ukoliko na licu ostane šminka, ona će mnogo brže da ostari i propadne, zato je ovaj korak obavezan.

Ne košta ništa, a daje neverovatne rezultate: Trik Irine Šajk za besprekoran ten morate da isprobate!

2. Kreme koje hidriraju lice su obavezne

"Hidratacija je za mene najvažnija stvar, zato koristim kreme koje daju koži vlažnost u vraćaju elastičnost. Osim njih, jednom nedeljno koristim i maske koje prodiru u dublje slojeve kože, pa zato uvek izgledam sveže i odmorno".

3. Ulja su nezaobilazni deo bjuti rutine

Ulja i serumi sa vitaminom C i kolagenom su, takođe jako bitni ako želite da vam koža duže bude bez bora. Vitamin C ujednačava ten, dok kolagen pomaže da koža izgleda mladoliko.

4. Redovno masira lice

Ništa ne može da aktivira mišiće lica kao dobra masaža. Prvi znaci starenja se primete kada mišići počnu da se opuštaju, zato je masaža vrlo korisna, a Naomi koristi razne rolere za to.

Čudesan bjuti trik slavne manekenke: Sindi Kraford otkriva tajnu svoje negovane kože!(FOTO/VIDEO)

Što se vitke linije tiče, stvar je vrlo jednostavna, ona sate provodi u teretani. Najviše uživa u kardio treninzima.

Sa ličnim trenerom radi već godinama i kaže da je najbitnije imati nekoga ko će vas motivisati, to može biti personalni trener ili prijateljica sa kojom ćete odlaziti na treninge.

Manekenka smatra da je vrlo bitno baviti se fizičkom aktivnošću, jer tako, ne samo da zatežemo mišiće tela, već povoljno utiče i na naše raspoloženje, ali i stanje kože.

Evo zašto neke žene izgledaju i do 10 godina mlađe: One poštuju ovih 5 jednostavnih pravila!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs