Da li je ovo moguće?

Dnevno pojede i do 9.000 kalorija u slatkišima i testu, a izgleda savršeno: Evo kako! (FOTO)

Kada je shvatila da je njeno zdravlje stiglo na samu ivicu, Livija se konačno oslobodila psiholoških kočnica i počela da uživa u hrani bez griže savesti

Fitnes & Nutricija
Autor:
Dnevno pojede i do 9.000 kalorija u slatkišima i testu, a izgleda savršeno: Evo kako! (FOTO)
Foto: Profimedia

25-godišnja Livija Adams u jednom danu ponekad unese čak 9.000 kalorija, što je količina koju dnevno pojede odrasli lav!

Ona svakodnevno na Instagramu deli fotografije svih obroka, koji se sastoje iz sve one hrane koju za zdravlje i vitku liniju treba izbegavati - palačinke sa sočnim prelivima, krofne sa glazurama i brojnim slatkim dodacima, kolači, torte, testa, hamburgeri...

Ipak, to nije osnova njene ishrane - da bi lepo izgledala i bila zdrava, ostali obroci u toku nedelje su izabalansirani i sadrže sve što je potrebno da organizam pravilno funkcioniše.

Kako je moguće da devojka koja vežba ii pazi na ishranu i izgled dnevno sebi priušti devet hiljada kalorija u slatkišima i brzoj hrani? Odgovor leži u 2014. godini, kada se Livija borila sa depresijom i poremećajem u ishrani, i kada je konzumirala svega 500 do 600 kalorija u toku dana.

Kada je shvatila da je njeno zdravlje stiglo na samu ivicu, Livija se konačno oslobodila psiholoških kočnica i počela da uživa u hrani bez griže savesti. Kalorične poslastice su njen način da se više nikada ne vrati trocifrenom unosu kalorija i poremećaju u ishrani.

Dijeta u koju se kune Dženifer Lopez: Zahvaljujući ovom planu ishrane u 51. godini ima savršene obline!

Sa druge strane, ona veoma pazi na ostale obroke i redovno vežba, pa se brojem kalorija uopšte i ne opterećuje.

Njen dan za varanje je jednom nedeljno, i izgleda ovako: 6 krofni za doručak, burger i pomfrit za ručak, pica ili sendvič i milkšejk za večeru, a za brojne užine tokom dana jede mafine, popse, čips i orašaste plodove.

Evo kome je preporučeno da jede limun svaki dan: U stanju je da izleči ozbiljne bolesti!

Jedan dan nedeljno sa ovakvom ishranom, kaže Livija, uopšte ne šteti njenoj liniji i pomaže joj da ostane motivisana za zdravu ishranu i vežbanje tokom ostatka sedmice.

Livija ima 63 kilograma i nosi veličinu 36. Kaže da se ne opterećuje vežbanjem, već da to radi iz zadovoljstva, ali nekad vežba i do 6 puta nedeljno.

Izbacite sve otrove iz tela: Detokos pravila i moćan napitak koji će preporoditi ceo organizam! (RECEPT)

Nakon što je njena priča dospela u javnost, mnogi su bili oduševljeni i rešili da primene njen način ishrane, ali sa druge strane, mnogo je i onih koji misle da je pola informacija koje je Livija dala laž - od toga da je nemoguće pojesti toliko brze hrane u toku dana, do toga da niko ko se ne opterećuje vežbanjem sigurno ne trenira svaki dan.

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs