Neverovatno

Vesna de Vinča: Nisam jela ništa 42 dana, smršala sam 13 kilograma! Evo kako sam izdržala!

Autofagija mora da bude način našeg života

Celebrities
10:24h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Novinarka Vesna da Vinča tvrdi kako ništa nije jela 42 dana. Gostujući u jutarnjem programu na Televiziji Prva, Vesna je ispričala:

"Prvi put sam se sa gladovanjem susrela kada sma bila u Indiji, onda sam čitala o Brojsu i njegovoj teoriju još 1991. godine. Tokom svih ovih godina ja sam periodično gladovala nekad po 5, a nekad i do 20 dana. Jednom prilikom sam gladovala 28 dana.

Za to je potrebna velika volja i želja. To je dokazana nauka i naučnici i lekari podržavaju gladovanje."

Na tvrdnju da proteklih 42 dana nije ništa jela, novinar je upitao kako to izgleda, tj. kako izgleda njen dan, šta unosi u organizam:

"Pa prvo kad ustanem desni namažem zeolitom, zatim pijem čaj od žalfije, a kasnije popijem Brojsov sok koji se sastoji do 60% soka cvekle; 20% soka od šargarepe, a ostatak je sok od celera. Pijem jednu čašu tog soka i na kraju dana popijem čaj od valerijane i vodu po potrebni.

Kada gladujete telo izbacuje sve otrove koji su se nataložili tu zbog loše hrane, vazduha, lekova....

Onda ćelije počinju da jedu same sebe, tj počinju da jedu ciste, tumore, otekline, sve ono što ne valja...

Moja preporuka je da gladuju svi koji to mogu i koji imaju jaku volju.

Ne preporučuje se da gladuju deca, trudnice, porodilje, stariji ljudi, bolesnici i mnogo mršavi ljudi.

Svako u sebi ima životinju koja traži da jedeš, da piješ, da piješ alkohol, i svima je potrebno oko 5 dana da tu životinju smiriš. Znači pet dana malo trpiš glad, a kasnije ti bude dobro i uopšte ne osećaš glad.

Ja sam za ovih 42 dana smršala 13 kilograma, što nije mnogo s obzirom da ništa nisam jela, " ispričala je Vesna De Vinča.

Vesna preporučuje da se uz gladovanje i šeta kroz šumu, da se ne rade naporne vežbe, ali da se krećete što više i da se izvodi vežba 5 tibetanaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs