iznela sočne detalje

Bivša prijateljica Kim Kardašijan bacila drvlje i kamenje na Kanje Vesta: On je krivac što je puklo naše prijateljstvo!

Supruga košarkaša tvrdi kao je reper kriv za kraj njenog prijateljstva sa rijaliti zvezdom

Celebrities
Autor:
Bivša prijateljica Kim Kardašijan bacila drvlje i kamenje na Kanje Vesta: On je krivac što je puklo naše prijateljstvo!
Foto: PrintscreenInstagram/lifewithlarsa/Profimedia

Larsa Pajpen 46), bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan (40) progovorila je o kraju prijateljstva sa rijaliti zvezdom i ostalim članovima porodice Kardašijan.

Supruga košarkaške legende Skotija Pajpena je u podkastu emisije 'Hollywood Raw" optužila Kanje Vesta (43) za ispiranje mozga' svojoj supruzi i njenoj porodici, te otkrila zbog čega ništa ne želi da ima s njom.

Kako kaže, američki reper se okrenuo protiv nje nakon što je blokirala njegov broj, a usled konstantih poziva koje je dobijala od njega u sitnim satima.

Konačno smo saznali odakle starleti milijarda dolara: Kim Kardašijan najviše zarađuje od ovoga!

"Znao je da me zove u četiri ili šest ujutru. Kad god je imao žutu minutu, uvek sam ga slušala, bila sam prva koju je mogao pozvati kada upadne u probleme. Pogledajte kako se sve završilo", kaže Larsa, te dodaje:

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i ubedio ih u nešto što ni sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, ali uverena sam kako da nije verovao nikome ko je blizak s Kim" kaže 46- godišnja dizajnerrka nakita.

Priznaje kako se osećala povređenom nakon njihove odluke o prekidu prijateljstva jer, kako za sebe kaže, oduvek im je bila bliska prijateljica na koju su mogli da se oslone.

Ipak, supruga NBA legende razumi zašto se Kim od nje udaljila. Veruje da je Kim taj potez pokrenula verujući da jr to najbolje za njenu porodicu i odnos sa suprugom.

foto: Profimedia

'Kim volim te, ti i ja smo najbolje prijateljice. Zajedno smo proživele svašta. Nikada ne bih učinila ništa što bi narušilo naš odnos, mi smo poput sestara, ali ako si odlučila da me izbaciš iz svog života kako bi tvoj dom postao bolje mesto, ne zameram ti', izjavila je Pajpen u nadi da će njene reči doći do rijaliti zvezde.

Kako dalje otkriva, njen suprug, košarkaš Skoti Pajpen, nikada nije odobravao njeno druženje s članicama najpoznatije rijaliti porodice.

"Nije želeo da posećujem njihov dom sa decom. Imali smo nesuglasica zbog toga, ali nisam mu dozvolila da mi određuje s kim ću da se družim. Jednostavno nisam takva osoba', priznaje Pajpen.

Ona se osvrnula i na svoj odnos s 29- godišnjim Tristanom Tomsponom s kojim je imala kratku ljubavnu aferu pre nego što je upoznao Kloi Kardašijan.

"Upoznala sam ga sa svim sestrama, a samo 10 dana posle toga počeo je da se viđa sa Kloi, što je sasvim u redu. Ja sam osoba koja ne trči za ljudima', kaže Pajpen, osvrnuvši se i na glasine o njenim pokušajima da zavede bivšeg partnera Kajli Džener i oca njenog deteta, Trevisa Skota.

'Jedne noći naletela sam na Travisa u klubu i zatim je nazvao Kajli i rekao joj da sam mu se nabacivala. To se nikada nije dogodilo. Klub sam napustila s istim ljudima s kojima sam došla. Mislim da je umislio', zaključuje.

Sofija Loren je ostvarila mnoge snove, ali za jednim još uvek žali: Sve o ljubavi sa Keri Grantom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs