TAJNA TOP FORME

Ova žena zna tajnu dobrog izgleda:Zahvaljujući samo jednoj navici manekenka u 66. godini izgleda kao da joj je 30!(FOTO)

Ona je čist dokaz da i u 7. deceniji žena može da izgleda savršeno

Fitnes & Nutricija
Autor:
Ova žena zna tajnu dobrog izgleda:Zahvaljujući samo jednoj navici manekenka u 66. godini izgleda kao da joj je 30!(FOTO)
Foto: Profimedia

Njoj se dobar izgled ne može osporiti. Kristi Brinkli u 66. godini izgleda neverovatno, pa bez problema može da stane rame uz rame sa mnogo mlađim damama.

Iako ima puno novca, tajna njene mladolikosti nisu skupi tretmani i estetske korekcije, već navika koje se strogo pridržava već godinama. Ovo može svaka od nas da usvoji.

Prošlo je skoro 4 decenije od kako je prvi put pozirala u kupaćem kostimu na naslovnoj stran Sports Illustrated-a, a prošle godine je ponovila fotografisanje, ali je ovog puta pozirala sa svoje dve ćerke, a mnogi su prokomentarisali da gotovo da i ne postoji razlika u izgledu među njima.

Ovako se hrani najatraktivnija žena na svetu: Olivija Kulpo zahvaljujući ovom jelovniku ima telo iz snova!

Pa, koja je to navika zaslužna za top formu u 7. deceniji?

Vrlo je bitno šta unosite u organizam sigurna je ona. "Kako jedemo, tako ćemo i izgledati".

"Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a ona sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze."

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu. "Ovaj režim mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam".

Pored toga ona vežba 2 puta nedeljno.

Ceo život se borila sa debljinom, a onda je smršala 30 kilograma: Sve zahvaljujući ovoj jednostavnoj dijeti! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs