Inspiracija mnogim ženama

Sjajne noge i zanosan osmeh: Ko bi rekao da ona ima 60 godina? (FOTO)

Slavni supermodelom iz 80-ih, zgodna Kristi Brinkli napunila je 60 godina, a ima telo sa kojeg retko ko može da skrene pogled
Star look
14:08h Autor:
Sjajne noge i zanosan osmeh: Ko bi rekao da ona ima 60 godina? (FOTO)
Foto: Reuters

Neke žene jednostavno s godinama izgledaju sve bolje i bolje, a upravo je to slučaj sa slavnim supermodelom iz 80-ih, zgodnom Kristi Brinkli (Christie Brinkley), sa koje retko ko može da skrene pogled. Iako je već proslavila punih 60 godina, niko joj zaista ne bi dao toliko. Pitate se koja je tajna njenog mladolikog izgleda?

Tokom poslednje dve decenije, zahvaljujući aktivnom načinu života i dugogodišnjem praktikovanju vegetarijanstva, Kristi izgleda bolje nego ikada, a na sjajnom izgledu pozavidele bi joj i mnogo mlađe kolegice.

"Ona izgleda fenomenalno. Ima noge 30-godišnjakinje i lice anđela. Ona je jednostavno neverovatno lepa", rekao je urednik Sports Illustrateda, izdanja sa kupaćim kostimima čije je stranice pre nekoliko decenija Kristi redovno krasila.

Nakon četiri razvoda, uključujući i burnu brakorazvodnu parnicu sa arhitektom Peterom Cookom 2008, Christie je majka troje dece i kaže kako su upravo ona njen recept za mladolik izgled, naravno, uz zdravu ishranu i vežbanje.

"Vegetarijanstvo praktikujem od svoje dvanaeste godine", kaže Kristi koja za doručak obično jede zobene pahuljice, za ručak veliku posudu graška i orašastih plodova, a za večeru testeninu sa povrćem. Takođe, na meniju ove zanosne lepotice nalaze se i tamna čokolada, orašasti plodovi, semenke, soja i jabuke sa kikiriki maslacem.

Iako se njenom izgledu mnogi dive već godinama, a besprekorna linija ostavlja bez daha, Kristi, koja je krasila preko 500 naslovnica časopisa, kada je bila mlađa, mislila je da je predebela.

Mnogi se ne mogu načuditi kako Kristi izgleda tako dobro sa 60 godina, a svoj okrugli rođendan obeležila je poziranjem za naslovnicu časopisa People, i to u kupaćem kostimu i, naravno, izgleda zaista sjajno. Za razliku od svojih vršnjakinja, ona nikada nije pribegavala preteranim plastičnim operacijama, jedino je 2010. otišla na fejslifting.

"Pronašla sam neku svoju staru fotografiju i odmah se setila kako sam se u tom trenutku osećala debelom. Sada kada je gledam, mislim da sam doista bila vitka i pitam se kako je uopšte moguće da sam se tako nesigurno osećala u vlastitoj koži", otkrila je Kristi.

Zanosno telo Kristi duguje redovnom vežbanju koje je kombinacija joge, vežbi snage, trčanja i hodanja.

Osim toga, čim se probudi odradi nekoliko vežbi i priznaje kako odmah ujutro, još pre tuširanja i doručka, odradi stotinjak sklekova.

Pozirajući u kupaćem za naslovnicu Pipla, Kristi je priznala:

"Vrlo sam uzbuđena što ću napuniti 60 godina! Osećam se kao da sam na vrhuncu".

Čini se kako je godine uope ne muče, a zašto i bi, kada svake godine izgleda sve bolje i bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs