Obožavaćete ga

Spoj čiste energije i uživanja: Novi Wellness keks je sve što vam treba ovog proleća!

Nešto sveže, slatko i zdravije

Nutricija
Autor:
Foto: Promo

Proleće je stiglo, a to nam najbolje signalizira naše telo željno buđenja, dobrih i svežih ukusa, energije. Sa prvim sunčevim zracima, na rafovima prodavnica našli smo upravo ono što nam je i bilo potrebno: Novi Wellness keks sa crvenim voćem preliven jogurtnim prelivom.

 

Sveže, slatko, zdravije – taman da nam vrati preko potrebnu energiju. Kao da svaki zalogaj ovog hrskavog keksa govori kao je vreme da se probudimo, razigramo.

 

Osim neverovatnog ukusa, ovaj keks sadrži i:

 

Vlakna 5,4g na 100 grama.

 

Vitamin B6 0,91mg (65%) na 100grama.

 

Tu su naravno i 100% integralne žitarice, a pored vitamina B6 koji je važan za održavanje normalnog energetskog metabolizma, tu su i tiamin i niacin.

 

Ako vam nedostaje energije i osećate prolećni umor, skuvajte sebi šoljicu kafe i par ovih integralnih keksića i uživajte u prvim zracima proleća.

 

Osećaćete se zadovoljno, srećno, razgirano – živo! Videćete, posle ovog ništa vam više neće biti teško: ni posao koji mora da se uradi, ni kuća koja mora da se sredi, ni domaći zadatak sa decom koja čeka da se završi.

 

Ali pre „teških“ poslova, pripremite svoje telo i um, priuštite sebi momenat opuštanja uz Wellness keks sa crvenim voćem ijogurtnim prelivom.

 

Čisto uživanje čeka u hrskavim zalogajima čeka vas da zajedno razigrate proleće!

foto: Promo

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...