Ishrana i nega

Dnevna ishrana Kortni Kardašijan: Evo zašto nikada nije imala problema sa kilažom!

Ona ima liniju za poželeti. Kako izgleda jedan dnevni meni Kortni Kardašijan

Fitnes & Nutricija
Autor:
Dnevna ishrana Kortni Kardašijan: Evo zašto nikada nije imala problema sa kilažom!
Kortni Kardašijan, Foto: Profimedia

Fanovi više od jedne decenije prate svaki potez porodice Kardašijan i njihov rijaliti šou Keeping Up With The Kardashians. Iako ih gledamo kako godinama na društvenim mrežama reklmiraju razne proizvode za ishranu, šejkove, čajeva i salate svog i tuđih brendova, da li ste se ikada zapitali šta oni stvarno jedu i kakve su njihove navike?

Danas smo „zavirirli“ u dnevni meni najstarije sestre porodice –Kortni Kardašijan, koja nikada nije imala problema sa viškom kilograma. Sada ćemo otkriti i zbog čega je to tako.

Kako sama Kortni piše na svom sajtu, Poosh, ona svaki dan započinje s šoljicom proteina koja sadrži i vitamin C i koji je hranljiv za kosu i nokte.

Jutarnje piće

Jedan od najdražih doručaka starije sestre Kim Kardašijan je jeste njen smuti s avokadom, koji obavezno u sebi ima med i kokosovo mleko.

Još jedno piće koje Kortni obožava ujutru jeste matcha latte. Većinu dana započinje upravo mešavinom mača praha i bademovog mleka.

Mača late – može biti zdrava zamena za kafu. Radi se o najfnijem, specijalno proizvedenom zelenom čaju koji se melje u fin puder i priprema s toplom vodom.

Sastojci:

  • 1 kašičica mača praška
  • ¼ šolje vruće vode
  • 1 šolja mleka (kravljeg ili biljnog, po vašem izboru; mi preporučujemo bademovo)
  • Par kapi Stevije ili 1 ¼ kašičice kokosovog šećera

Priprema:

U šolju stavite mača prašak i prelijte ga vrućom vodom. Ostavite da odstoji 1-2 minuta pa lagano promešajte. Ugrejte pa izblendajte mleko, ili ga dobro promešajte dok ne dobijete balončiće, pa sipajte u čaj.

Sipajte u veliku šolju, zasladite po želji i uživajte.

Doručak

Mama troje dece voli da u nedelju ujutro s decom pravi palačinke od banane ili bundeve, a na Instagramu nas je nekoliko puta „pozdravila“ baš sa ovim doručkom.

Palačinke bez jaja: Samo 3 sastojka, a osvojiće vas istog trenutka! (RECEPT)

Ručak

Kortni Kardašijan obično ima ručak sa niskim udelom ugljenih hidrata. Jedan nje prosečan ručak sadrži tvrdo kuvna jaja kao izvor proteina, avokado, paradajz i sveži mocarela sir (mada uglavnom jede bez mlečnih proizvoda).

Grickalice

Omiljena grickalica ove lepotice, pogotovo dok je na odmoru, uključuje kroasane koje obožava.

Večera

Kortni voli da „smaže“ sa svojim mališanima zdraviju verziju pilećih štapića pečenih u rerni sa kokosovim brašnom i mlekom od badema.

Dezert

Za svoju decu (ili ako želi slatku užinu), Kortni voli da ima zdravije grickalice u kući. To uključuje sve od organskog voćnog jogurta, badema sa čokoladom, do sušenog manga…

Jedna stvar koju Kortni obožava jeste čia puding.

Super hrana u teglici: Puding od čia semenki kao idealan obrok (FOTO)

Večernje piće

Svako veče Kortni Kardašijan završava svoj dan sa mlečnom kolagen kafom za dodatno pojačanje proteina. Reč je o poroizvodu njenog brenda koji sadrži protein sa ukusom jagode, a bogat je kolagenom i melatoninom koji možete zameniti nekim smutijem koji ćete sami napraviti ili proizvodom koji sadrži slične sastojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs