CAKA JE VRLO JEDNOSTAVNA

Žena zmaj i u 62-oj: Ova navika je zaslužna sa savršenu liniju Šeron Stoun!

Zvuči neverovatno, ali ona danas puni 62 godine. Na izgledu joj zavide i mnogo mlađe devojke, a za njenu vitku liniju je zaslužna samo jedna navika

Fitnes & Nutricija
18:11h Autor:
Žena zmaj i u 62-oj: Ova navika je zaslužna sa savršenu liniju Šeron Stoun!
Foto: Profimedia

Mnogi se slažu da je Šeron Stoun i u sedmoj deceniji jedna od najzgodnijih holivudskih glumica, koja nikada nije imala prevelike oscilacije u izgledu pa je jedna od retkih koja može da se pohvali da se ni u "zlatnim godinama" ne podvrgava estetskim tretmanima pomlađivanja.

Ali, zato jako pazi na svoje zdravlje i kako se odnosi prema svom telu što je rezultat fenomenalnog izgleda.

Stoun je o tajni svoje lepote progovorila za Njujork Tajms.

"Ne jedem veštački tretiranu hranu, ne pijem kafu i vrlo retko konzumiram gazirana pića i alkohol", rekla je poznata plavuša i dodala: "Ali zato jedem meso, tamnu čokoladu i bez problema dodajem šećer u čaj ako poželim".

Tajna Madonine savršene linije: Zbog ove dijete i u 60-oj ima 48 kilograma! (JELOVNIK)

foto: Profimedia

Takođe, otkrila je i kako retko odnosno gotovo nikada nije na dijeti. "Volim da jedem kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna", rekla je bez imalo suzdržavanja i objasnila zašto je za nju untrašnja lepota mnogo važnija od spoljašnjeg izgleda.

Dijeta Sofije Loren: Za 3 dana, 3 kilograma manje bez gladovanja! (JELOVNIK)

foto: Profimedia

"Važno je u životu imati neku filozofiju ili veru koja će vratiti ravnotežu u vaš život. Za mene je to bio budizam. To je nešto što me vraća u središte i u čemu pronalazim mir i lepotu – unutrašnju eleganciju i sklad", zaključila je zvezda filma "Niske strasti" zbog kojeg je i danas tiha patnja mnogih muškaraca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs