neprepoznatljiva

Trpela je uvrede dečka zbog gojaznosti: A onda je iz osvete smršala 60 kilograma, sada je lepotica! (VIDEO)

Ova hrabra Amerikanka je nakon užasnih uvreda na račun svog izgleda rešila da napravi zaokret u svom životu i danas je srećna žena

Fitnes & Nutricija
19:52h Autor:
Trpela je uvrede dečka zbog gojaznosti: A onda je iz osvete smršala 60 kilograma, sada je lepotica! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Alvina Rejne (32) iz Pensilvanije bila je gojazna i trpela je od dečka vređanje i maltretiranje zbog izgleda.

Morala je da kupuje mušku odeću jer u žensku nije mogla da uđe, a u jednom trenutku imala je preko 120 kilograma. Dnevno je unosila 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne grickalice.

Kada ju je tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da život okrene iz korena i raskine vezu sa nasilnikom.

"Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću da smršam, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da raskinem s njim", govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Od detinjstva je bolovala od bulimije i dijete su je uništile: A onda je sa 139 kilograma smršala na 59! (FOTO)

"Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade teskobe i panike", priznala je i dodala:

"Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljeno hidrata smanjila na minimum. Kad god mi je postalo teško, setila sam se rečenice: "Niko te neće hteti takvu" i to bi mi dalo podsticaj da budem istrajna pokažem mu da greši", kaže Alvina.

Ona je uz pomoć ove ketogene dijete smršala 60 kilograma. Danas izgleda bolje nego ikada.

"Srela sam majku bivšeg dečka nakon što sam smršala, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Ubrzo me je pozvao, pokušavajući da me ubedi da se pomirimo", govori Alvina dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj Jutjub kanal putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

"Želim da znaju da mogu početi ispočetka i da mogu preuzeti kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imali, uvek mogu početi da grade bolju budućnost", zaključuje.

Kako je Olga (43) smršala i popravila krvnu sliku za samo 2 meseca: Lekar je preporučio obično - mleko!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs