Dijeta

Tajni recept za mršavljenje: Gubi se 5 kilograma za 2 dana!

Džon Kristofer savetuje svakodnevno korišćenje ove namirnice kako biste bili zdravi

Fitnes & Nutricija
08:30h Autor:
Tajni recept za mršavljenje: Gubi se 5 kilograma za 2 dana!
Foto: Shutterstock

Peršun se široko koristi u kulinarstvu i jednostavno obožavamo da ga dodajemo u supe i salate. Možemo ga jesti skoro svaki dan, ali u malim količinama.

Jedan od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršuna.

Da li ste čuli za doktora Džona Kristofera? On je jedan od najpopularnijih lekara koji zaista razume lekovita svojstva povrća. On svojim pacijentima savetuje da svakodnevno konzumiraju peršun i osiguraju zdravlje celog tela.

Ovaj doktor tvrdi da je peršun jedan od najboljih prirodnih lekova za bolest bubrega. Čak i ako ne budete imali medicinskih problema, i dalje ga možete dodati u ishranu i korititi za mršavljenje.

Pokazaćemo vam najlakši način to uradite. Najbolji način je da napravitečaj od peršuna i pijete ga tokom dana. Na ovaj način možete da izgubite i do 5 kilograma za 2 dana.

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tela.

Recept: Dodajte 5 kašika seckanog peršuna u 1 litar ključale vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuva oko 20 minuta, a zatim procedite tečnost.

Čaj možete piti i sa seckanim peršunom.

Ovaj čaj leči sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminiše bakterije, nagomilanu tečnost i sve toksične materije iz tela i to putem urina.

Napomena: Svakodnevno pijte od 2 do 3 šolje ovog čaja, ali ne više od jedan litar dnevno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs