koji je vaš?

OMILJENI PARFEMI POZNATIH DAMA SA STILOM: Rijana voli voćne i jake, dok Megan Markl ne izlazi iz kuće bez jednog mirisa

Otkrivamo vam omiljene parfeme poznatih dama, bez kojih ne mogu da zamisle dan...

Nega
11:02h Autor:
OMILJENI PARFEMI POZNATIH DAMA SA STILOM: Rijana voli voćne i jake, dok Megan Markl ne izlazi iz kuće bez jednog mirisa
Foto: Profimedia

Za prvi utisak parfem je jedna od presudnih stvari, miris se veoma teško zaboravlja. Zato i poznate dame vrlo pažljivo biraju svoje omiljene bočice, jer reflekutju i njihov lični ukus.

Evo koje najviše vole!

Anđelina Džoli

Anđelina voli note bergamota, ruže, sandalovine vanile i jasmina, baš kao što je i Black Bvlgari parfem. Poznato je i da je svojevremeno bila i zaštitno lice ove kuće.

Black Bvlgari parfem
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Rijana

Slatko, voćno, jako – to je za pop zvezdu Rijanu prava mešavina koja treba da se nađe u parfemu. Zato se u njenom izboru nalaze Escada Moon Sparkle koji je pravi letnji miris, njen parfem i Sanrio (Hello Kitty) Momoberry.

Escada Moon Sparkle
foto: SCREENSHOOT/COUCOUSHOP.COM

Megan Markl

Megan obožava parfeme. Ona je čak i priznala da bi se odmah vratila nazad kući ako bi zaboravila da stavi parfem pre izlaska. Preferira britanske proizvođače parfema, a omiljena dva su joj Wild Bluebell i Wood Sage & Sea Salt iz linije parfema Džoa Malonea.

Wild Bluebell
foto: SCREENSHOOT/NET-A-PORTER.COM

Rouzi Hantington-Vajtli

Ako pratite Instagram ove lepotice, mogli ste da saznate da je ona prosto zaluđena parfemima. Ipak, jedan od njih je favorit u njenoj kolekciji. To je Byredo-v Gypsy Water.

Byredo-v Gypsy Water.
foto: SCREENSHOOT/NET-A-PORTER.COM

Adel

Adel je svojevremeno rekla da nikad ne bi reklamirala parfem koji sama ne koristi. Zanimljivo je da ona od svoje petnaeste godine kupuje samo jedan parfem, Dior-ov

Hypnotic Poison
foto: SCREENSHOOT/ DIOR.COM

.

Kejt Midlton

Omiljeni brend joj je Illuminum, britanski brend elitnih parfema osnovan 2007. godine. Njen izbor je parfem koji se zove White Gardenia Petals koji je nosila na venčanju.

White Gardenia Petals
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM

Nikol Kidman

Ona voli da pravi jedinstvene mešavine eteričnih ulja, a omiljeni parfem joj je Angel od Tieri Muglera. Uključuje note nergamota, tropskog voća, vanile, karamele i pačulija. Prvi put je proizveden 1992. godine i ima ga i danas.

Angel
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM

Penelope Kruz

Postala je novo lice legendarnog parfema za žene od Lancome-a. U jednom intervjuu j erekla da ne izlazi iz kuće bez par kapi ovog parfema još od kad su joj ga roditelji prvi put poklonili za 13. rođendan. Cvetnog je mirisa, a dominiraju arome ananasa, breskve, ljiljana i ruže.

Tresor
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Kameron Dijaz

Omiljeni joj je brenda Clinique koji se proizvodi još od 1997. godine. Cvetno-voćna kategorija je u pitanju i to mešavina jabuke, šljive i bergamota. U središnjoj noti se nalazi miris frezije, ruže, ljiljana i orhideje.

Happy parfem
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/

Sandra Bulok

Poznato je da je stil šarmantne glumice Sandre Bulok veoma jednostavan i elegantan, a tome takođe svedoči i njen odabir parfema. "Moj omiljeni parfem oduvek je bio Christian Dior Dune. „Ima vrlo karakterističan miris i podseća me na dom i drage osobe. Osećam se sigurno kada ga nosim. Miriše poput svežeg morskog vazduha prožetog divnim cvetnim tonovima.

Christian Dior Dune
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM/
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs