Spektakularna zabava

Dve decenije zavođenja: Antonio Banderas obeležio 20. godišnjicu parfema na proslavi u Marbelji

Zahvaljujući čitavoj ekipi uspeo sam ponovo da oživim sećanja, bogate uspomene iz života iz svakog ugla i da ih pretočim u mirisne note, rekao je glumac

Celebrities
Autor:
Dve decenije zavođenja: Antonio Banderas obeležio 20. godišnjicu parfema na proslavi u Marbelji
Foto: Promo

Ova godina je veoma posebna za Antonija Banderasa jer je obeležio dan kada je pre tačno dvadeset godina prvi put zakoračio u svet parfema i predstavio svoju prvu mirisnu notu kroz brend Antonio Banderas parfemi.

Dugogodišnja saradnja između glumca iz Marbelje i kompanije Puig, obeležena je proslavom 7. jula u glumčevom rodnom mestu Marbelji - putovanje kroz dve decenije života, emocija i zavođenja.

foto: Promo

Antonio Banderas, svetski uspešan glumac, ali i režiser i filmski producent, uspeo je da suštinu svog bića pretoči u mirisne note koje oslikavaju njegov neverovatno šarmantan i spontan duh. Saradnja sa Puigom je započela još 1998. godine kada su kreirali čuveni "Diavolo", a nakon 20 godina ovaj poslovni spoj ispunjen posvećenošću i iskustvom koje su sticali, prerastao je u čvrsto partnerstvo koje je donelo 16 jedinstvenih mirisa.

Tokom proslave, Antonio je naglasio da je predan i težak rad čitavog tima zaslužan za ovaj veliki projekat:

"Zahvaljujući čitavoj ekipi uspeo sam ponovo da oživim sećanja, bogate uspomene iz života iz svakog ugla i da ih pretočim u mirisne note".

foto: Promo

U danima pre slavlja, gosti iz 30 medija iz čitavog sveta su se okupili u Marbelji, gde su imali priliku da se upoznaju i druže u opuštenoj atmosferi sa Antoniom Banderasom.

Zabava je održana 7. jula u privatnoj rezidenciji glumca, a kojoj su prisustvovali, sem velikog broja medija iz čitavog sveta, i mnogi poznati kao što su Olga Kurilenko i Paz Vega, koje su inače glumčeve muze za njegove linije ženskih parfema.

foto: Promo

Proslava je uključivala i posebnu izložbu pripremljenu za goste pod nazivom:

"Antonio Banderas in essence: Two decades of seduction", jedinstveno putovanje kroz vreme ispunjeno uspomenama koje se prožimaju kroz parfeme Antonija Banderasa.

foto: Promo

Tokom ove nezaboravne večeri Antonio je želeo da iskaže zahvalnost za stalnu podršku koju je imao tokom njegovog putovanja kroz svet parfema, otvorivši vrata za nove priče i avanture ruku pod ruku sa Puigom, poručivši: "Najbolje tek dolazi".

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs