ATRAKTIVNE I PRAKTIČNE

FRIZERI ODLUČILI: Ove 3 frizure su apsolutni hit i zahtevaju minimalno održavanje. Već nam se sviđaju!(FOTO)

Ujutro bi radije spavali nekoliko minuta duže, nego vreme provodili pred ogledalom nameštajući frizuru?

Nega
21:57h Autor:
FRIZERI ODLUČILI: Ove 3 frizure su apsolutni hit i zahtevaju minimalno održavanje. Već nam se sviđaju!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Ako je verovati frizerima, postoje tri frizure s kojima ćete biti spremne u tren oka, već po izlasku iz kreveta.

Koje to frizure uz slojevito ošišani bob zahtevaju minimalno održavanje, otkrivamo vam u nastavku.

Ako ste jedna od onih dama kojoj je mrsko da ustaje ranije samo kako bi uredila frizuru, znajte kako ste na pravom mestu. Naime, danas ćemo se pozabaviti frizurama koje prema rečima poznatih frizera zahtevaju minimalno održavanje. Zvuči fantastično, zar ne?

1. Kratko, slojevito šišanje

U duhu 'nova vremena, nova ja' kratko postepeno ošišana kosa ponovo je postala frizura o kojoj sanjaju mnoge žene. A ako je verovati slavnim frizerima, s njom nećete pogrešiti! "Sjajna je stvar imati više kose pri korenu koja se potom stanjuje prema vrhovima. To će zasigurno produžiti vreme između dva šišanja", otkriva za Glamour poznata frizerka Dion Smit.

2. Razigrani 'shaggy' bob

Pomalo neukrotiv izgled zapravo je velika prednost ove frizure. "Kratki, razigrani bob je idealna letnja frizura jer je možeš ostaviti da se jednostavno posuši na vazduhu. To će samo doprineti njenom opuštenom izgledu", ističe Džprdž Nortvud, frizerčije su klijentkinje Rouzi Hantington Vajtli i Megan Markl.

3. Zlatna sredina

Ako niste spremne da svakoga jutra dragocene minute sna žrtvovujete za stilizovanje klasičnog kratkog boba ili duge kose, neka vaš odabir bude frizura čija dužina seže do ključne kosti. Pritom je izuzetno bitno da kosa bude slojevito ošišana kao bi se postigla višedimenzionalnost i osigurao željeni volumen. Duži bob je izvrstan primer frizure koji odiše praktičnošću i elegancijom u jednom, a vrlo ga je lako stilizovati i održavati. A takođe s par poteza figara ili pegle, strogi ravni bob se pretvara u blage opuštene kovrdže i stvara sasvim novi utisak.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs