MALE BJUTI TAJNE

U 40. njen ten izgleda fenomenalno: U ove proizvode se Kejti Holms kune!

Od nje definitivno treba učiti

Nega
17:22h Autor:
U 40. njen ten izgleda fenomenalno: U ove proizvode se Kejti Holms kune!
Foto: Profimedia

Kejti Holms je napunila 40 godina, a njena koža izgleda neverovatno dobro. Blistav ten je ono što prvo primetite na njoj. Kako joj polazi za rukom da održi kožu tako blistavom i mladolikom, otkrila je u intervjuu za Vog.

Donosimo vam 6 proizvoda u koje se glumica kune.

Lice čisti kremastim gelovima

Gelovi kremaste teksture jako prijaju njenoj koži, pa ih nikad ne zaobilazi. Čišćenje lica je obavezan ritual pred odlazak u krevet. Nikada joj se ne dogodi da na spavanje ode pre nego što skine šminku i temeljno očisti kožu.

Maske za lice redovno koristi

Proizvod bez kojeg ne može da živi je definitvno maska za lice. One od tkanine koje obezbeđuju koži dovoljnu količinu hidratacije su joj omiljene. Trudi se da ih koristi jednom nedeljno.

Serumi za lice

Nakon 40-te godine, ovaj proizvod je obavezan. Serumi sadrže veću koncentraciju hranjivih materija, pa samim tim obezbeđuju veću negu. Obavezan su deo njene noćne rutine, jer su odlična prevencija od nastanka bora.

Muči vas gorušica: Ovih 7 namirnica su spas, zaustavljaju kiselinu odmah!

foto: Profimedia

Hidratantne hreme

Pored seruma, ona koristi i kreme koje hidriraju kožu i obezbeđuju joj dovoljnu količinu vlažnosti. Ove kreme učine da koža oživi i zablista u punom sjaju. Uz redovnu upotrebu, rezultai ne izostaju.

Koristi isključivo prirodne proizvode

Bilo da je reč o kozmetičkim proizvodima koje stavlja na kosu ili na svoju kožu, Kejti pazi da su prirodni i bez jakih hemikalija. '"Koliko je važno voditi računa o onome što unosimo u organizam, jednako važno je i kakve proizvode nanaosimo na kožu."

Voli da se prepusti rukama profesionalaca

Kad god ima priliku ode u kozmetički salon. "Nemam omiljeni tretman, uvek isprobam neki novi koji mi preporuči kozmetičarka. Verujem im, jer su oni profesionalci."

Rešenje za bolove u kičmi, vratu i zglobovima: Ovo je najefikasnija terapija koju možete da primenite kod kuće!

foto: Profimedia

Tokom godina rada na filmu i snimanja naučila je i nekoliko caka kojima prikriva sitne nedostatke:

Rumenilo u prahu uvek nosim sa sobom

"U svom neseseru uvek imam rumenilo u prahu. To je moj omiljeni bjuti trik, jer mali sloj ovog proizvoda će učiniti da u trenutku izgledate svežije i odmornije."

Puder sa diskretnim sjajem

"Puder u prahu koji ima malo šljokica u sebi je nešto što je obavezno u mojoj rutini. Kada nanesem tečni puder, ovim u prahu ga setujem. Tako šminka bude postojanija, a lice dobije lep sjaj, a koža deluje savršeno."

Bela senka čini čuda

"Kada ne spavam dovoljno, ovaj trik je pravi spas. Bela senka ili neka svetlije nijanse kada se nanese na uglove očiju i ispod obrva učini u trenu oko krpunijim i odmornijim."

Kumkvat morate da uvrstite u ishranu: Od ovog voća ne postoji ništa bolje za mršavljenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs