Olakšajte sebi

Rešenje za bolove u kičmi, vratu i zglobovima: Ovo je najefikasnija terapija koju možete da primenite kod kuće!

Sistematski deluje na čitav organizam

Lepi & Zdravi
Autor:
Rešenje za bolove u kičmi, vratu i zglobovima: Ovo je najefikasnija terapija koju možete da primenite kod kuće!
Foto: Profimedia

Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo. Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola. Vazdušno dekopresioni sistem pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajn predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas, po ceni od 5900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko su učestali bolovi u vratu vaš problem kao i mnogima, masažer za vratni deo kičme je preporuka. Masažer predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. On efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Karakteristike masažera: inteligentni električni impuls, inteligentna vazdušna podizanja (trakcija), magnet, 4 u 1 sinhronizovani kanal komande energetskog polja. Po ceni od 11900 rsd možete OVDE da ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju. – Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom. – Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 7100 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 8900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Garancija je godinu dana.

Još fenomenalnih stvari, veoma efikasnih, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs