Uspešno prkosi godinama

Vreme za nju stoji: 5 navika zbog kojih Sindi Kraford i u 53. godini izgleda čarobno!

Savete koje je podelila sa nama vredi isprobati

Nega
12:56h Autor:
Vreme za nju stoji: 5 navika zbog kojih Sindi Kraford i u 53. godini izgleda čarobno!
Foto: Profimedia

Ona je slavni supermodel 80-ih i 90-ih godina, a njenom vitkom telu sa zavodljivim oblinama su se divili i muškarci i propadnice lepšeg pola. Ona je bila i ostala prava boginja lepote. I danas može, rame uz rame, da stane sa mnogo mlađim devojkama.

Priznaje, da je nekad vežbala samo kako bi izgledala dobro u kupaćem kostimu, dok je danas oduševljava činjenica da osim što izgleda dobro ima mnogo više snage nakon treninga.

Ovo je njenih 5 najboljih saveta vezanih za mladalački izgled kože i vitko telo.

Piling

Sindi se kune u piling tela, tačnije u "suvo četkanje". Ona koristi tehniku četkanja tela kako bi uklonila sve mrtve ćelije kože na rukama i nogama, a nakon toga na telo nanaese ulje. "Ne vredi se mazati kremama koje hrane kožu, ako prvo ne uklonimo mrtve ćelije", izjavila je.

Zašto je bitno da u ishranu uvrstite ribu: Evo šta se desi organimu ukoliko je redovno jedete!

Zaštita kože joj je na prvom mestu

Vrlo je disciplinovana kada je u nanošenju SPF-a u pitanju, za dan i retinola za veče.

Odmor za telo i um

Iako u teretanu odlazi gotovo svakog dana, barem jednom nedljno praktikuje jogu ili šetnju po prirodi, kako bi razbistrila um i opustila se. Zanimljivo je da obožava da odlazi na časove plesa oko šipke. "Na tim treninzima je toliko mračno da je nemoguće da vam bude neprijatno", zaključila je.

Lek za bolest modernog doba: Ova namirnica smanjuje rizik od depresije!

Počastite se

Svako veče pojede malo tamne čokolade. Oan kaže da se hrani po principu 80:20. reč je o praktikovanju 80 posto zdrave hrane u toku dana dok onih 20 posto podrazumeva neki slatkiš ili kesica čipsa.

Vrlo vodi računa o izgledu kose

Sindi ima odličan trik za intenzivno delovanje maske za kosu. Pre odlaska u krevet, na kosu nanese neku hranjivu masku i sa njom prespava. Sutra ujutru je ispere i nat aj način kosa dobije više nege i izgleda zdravije.

Usporite proces starenja: Ove namirnice smanjuju tragove umora i čine čuda za zrelu kožu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs