Dirljiva priča

Došla u salon sa ovoliko zapuštenom kosom: Reakcija frizerke uzdrmala ceo svet! (FOTO)

Nakon što je čula njenu potresnu priču, frizerka nije ostala ravnodušna
Nega
11:54h Autor:
Došla u salon sa ovoliko zapuštenom kosom: Reakcija frizerke uzdrmala ceo svet! (FOTO)
Foto: Facebook / Lovewhatreallymatters

Kejt Lengman koja radi kao frizerka u američkom salonu "Ulta" iznenadila se kada ju je posetila žena sa užasno zapuštenom kosom i počela da razgleda proizvode za negu i pranje kose. Frizerka je pitala ženu šta joj treba, nakon čega se rasplakala i otkrila da zbog teške depresije nije ustajala iz kreveta šest meseci, niti je prala ili češljala kosu. Međutim, sada je konačno ustala iz postelje, želeći da ponovo izgleda lepo.

Izgledali zapušteno, želeli promenu pred venčanje: Nakon transformacije se nisu prepoznali! (VIDEO)

Nakon što je čula njenu potresnu priču, frizerka je ponudila ženi da joj ona sredi kosu. Međutim, ni sama nije znala šta sve treba da uradi sa toliko zapuštenom kosom, ali je bila odlučna da uradi sve što je neophodno kako bi pomogla toj ženi.

Žena je prihvatila ponudu i dogovorile su se oko termina za šišanje. Ali, kad je došao njen termin, nije se pojavila. Nije došla ni na sledeći zakazani termin dve nedelje kasnije.

"Tada sam shvatila da se verovatno nikad neće ponovo pojaviti. Slomilo mi se srce. Mnogo sam želela da joj pomognem", iskrena je Kejt.

Došla u salon sa dugom plavom kosom: Nakon transformacije izašla kao druga osoba! (VIDEO)

<\/div>

Međutim, jednoga dana žena je iznenada došla u salon i pitala da li mogu da joj srede kosu istog momenta, dok je snaga nije izdala.

"Rekla sam "Da", naravno. Nisam brinula koliko ću dugo da ostanem u salonu, želela sam da se ona oseća bolje", rekla je Kejt, koja je narednih osam i po sati radila na njenoj kosi. Preko četiri sata je bilo potrebno samo za češljanje toliko umršene kose.

Svakim trenutkom bilo je očigledno da žena postaje sve srećnija. Kad je na kraju friziranja uspela da provuče prste kroz svoju čistu kosu i predivnu frizuru, žena se preporodila i videlo se koliko je bila iskreno srećna.

Oduvek se osećala ružno zbog velikog nosa: A onda je postala neprepoznatljiva! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs