Dame, obratite pažnju

Džoker u rukavu: Glavni ženski adut!

Neki muškarci vole mršavice, drugi žene sa oblinama, jedni plavuše, drugi crnke, ali oko jedne stvari složiće se svaki od njih - pre svega vole da vide negovanu, urednu i čistu damu
Nega
13:56h Autor:
Džoker u rukavu: Glavni ženski adut!
Foto: Shutterstock

Brojna istraživanja već godinama unazad pokazuju da postoje određene fizičke karakteristike kod žena kojima muškarci pridaju najviše pažnje. Vitak struk, širi bokovi, lep osmeh i zdrava bujna kosa jedni su od više puta potvrđenih i glavnih aduta pripadnica lepšeg pola.

Ne samo da prvi zapadaju za oko, već ih muškarci posmatraju i iz drugog, nešto zanimljivijeg ugla. Naime, navedene karakteristike muškarci povezuju sa dobrim zdravljem, plodnošću, ženstvenošću i urednim stilom života, te podstiču požudu i bude interesovanje.

U skladu sa tim, među glavnim zamerkama koje muškarci imaju kada je reč o izgledu žene, jeste masna i neuredna kosa, a pre svega perut. Dakle, frizura, odnosno dužina, oblik i boja kose padaju u drugi plan. Ono što ih odbija jeste loša higijena. Srećom, to je nešto na šta možete i te kako da utičete.

Ukoliko imate problem sa peruti, bez obzira na to da li vam je kosa masna ili suva, toplo preporučujemo šampone iz raznovrsne palete Vichy proizvoda. Reč je o Dercos šamponima protiv peruti za normalnu ili masnu kosu, suvu kosu, i za osetljivu kožu glave. Šamponi su testirani pod dermatološkim nadzorom, te potvrđuju svoju efikasnost - prema proceni dermatologa u lokalnoj observacijskoj studiji, kod više od 90% pacijenata gotovo potpuno je rešen problem peruti.*

Tehnologija mikrobioma sa selenom DS dokazano vraća ravnotežu mikrobiomu kože glave (reč je o mikroorganizmima koji se prirodno nalaze na koži). Koža glave ponovo postaje zdrava: perut je nestala, svrab ublažen. Dodatni plus je savršen, senzualan miris koji budi sva čula.

Zato, drage dame, pobrinite se da lepa kosa bude vaš džoker u rukavu! Sačuvajte dašak misterioznosti, podstaknite maštu i oborite svog muškarca s nogu.

*Izvor: Lokalna observacijska studija, 13 dermatologa / 130 pacijenata, Hrvatska, Slovenija, Srbija i BiH.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs