Jednostavna i šik frizura

Polupodignuta kosa: trend koji je osvojio zvezde

Pokažite svoju dugu kosu u ležernom, ali ženstvenom maniru, u stilu zvezdi Holivuda
Nega
16:30h
Polupodignuta kosa: trend koji je osvojio zvezde
1 / 6

Ukoliko pratite zbivanja na premijerama svetskih filmova ili gostovanja zvezdi u talk show emisijama, možda ste primetili da puštena, savršeno ispravljena kosa i uglađene punđe nisu u trendu. Zamenjene su prirodnijim izgledom, koji je takođe veoma praktičan. Pokupite pramenove kose napred, skupite ih nemarno i ukrasite ih zanimljvom šnalom.

Razdeljak može biti na sredini, sa strane ili možete balgo natapirati kosu u pank fazonu, što je idealno za žene koje žele da izduže lice.

Ova frizura vam dozvoljava da pokažete svoju dugu, negovanu kosu, ali vam i otvara lice. Sandra Bulok (Sandra Bullock), Anđelina Džoli (Angelina Jolie), Kristin Dejvis (Kristin Davis) i Džesika Čestejn (Jessica Chastain) su među prvim damama Holivuda koje prosto obožavaju ovaj trend. Takođe, vredi pomenuti da je prednost ove frizure to što možete da je nosite svuda, zahteva jako malo truda, a primerena je svim godinama.

Iako se ne radi o nikakvom novom super trendu, polupodignuta kosa je nepravdeno zapostavljena. Zavorite u našu galeriju i pronađite vaše favorite. Ovakve frizure su idealne i za venčanja, mada se u takvim prilikama insistira na većoj urednosti i bogatijim ukrasima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs