ISPROBAJTE JE

PUNĐA IZ SNOVA ZA DVA MINUTA: Zaboravite na skupe odlaske kod frizera, sada ćete imati frizuru za sve prilike!(VIDEO)

Savršena šik frizura koju ćete napriviti same, za svega dva minuta!

Nega
Autor:
PUNĐA IZ SNOVA ZA DVA MINUTA: Zaboravite na skupe odlaske kod frizera, sada ćete imati frizuru za sve prilike!(VIDEO)
Foto: printscreen youtube / Angelia Hair

Najveća prednost ove punđe je ta što je, nakon što se malo "ispraksirate" u izradi, gotova za svega dva minuta, a stvara savršen šik dojam.

Kad su temperature visoke, često ne znamo što bismo s kosom jer običan rep zvuči pomalo monotono. Ako nemate ideja, možda vas inspiriše punđa koja je "osvojila" internet i postala pravi viralni hit. Nisku, pomalo razbarušenu punđu viđamo na društvenim mrežama, a idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije i posebnije prilike.

Najveća prednost ove punđe je ta što je gotova za svega dva minuta, nakon što se malo "ispraksate", a stvara šik dojam. Ako joj želite dodati dozu glamura, uvek je možete upotpuniti efektnim ukosnicama ili maramom, a takvi su dodaci kao stvoreni za elegantne prilike, poput venčanja, rođendana ili večernjih izlazaka.

Punđa se pravi tako da se kosa podeli na dva dela - od jednog se napravi punđa, a ostatak kose se omota oko punđe i "prikači" kako bi izgledalo poput gumice za kosu. Možda na prvu zvuči komplikovano, ali zapravo je super to koliko su koraci za izradu frizure u praksi zapravo - jednostavni.

Stilistkinja kose Ema Čen na svojem je Instagramu podelila ceo proces izrade frizure, a za Glamour je rekla da je najvažniji korak - priprema. Kosa mora biti dobre teksture jer se onda puno lakše stilizuje. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom soli ili šampon za suvo pranje kose.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs