probajte

OVAKO SE PRAVE FRIZURE KOJE SU NAJVEĆI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Budite skockane u 2 poteza! (VIDEO)

Kako popularnost društvenih mreža raste, sve nam je jednostavnije i praktičnije da pronađemo najnovije insajderske bjuti trikove. Tu su brojni DIY video klipovi i recenzije proizvoda, tretmana te šminka koje nam odmah otkriju da li se isplati kupiti i isprobati.

Nega
Autor:
OVAKO SE PRAVE FRIZURE KOJE SU NAJVEĆI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Budite skockane u 2 poteza! (VIDEO)
Foto: Instagram / matildadjerf

Već je neko vreme na prvom jestu kategorija #beauty. Ona, između ostaloga, sadrži i brojne vodiče za to kako kreirati najlepše frizure na najbrži i najjednostavniji mogući način.

Bez obzira na to da li tražite najnoviji trend koji želite da isprbate ili prečicu do profesionalnih rezultata, u nastavku vam donosimo vodič za frizure koje su trenutno u kategoriji ‘trending’.

MARAMA KAO SAVRŠENI LETNJI DODATAK ZA KOSU

Izvrsna opcija za srednje dugu i dugu kosu su frizure kreirane uz pomoć marame, koje ćemo sigurno nositi tokom celog godišnjeg odmora. Ali, one su savršene i za grad jer pružaju dozu elegancije svakom izgledu. Jednostavno provucite svoju omiljenu svilenu maramu kroz kosu kako biste kreirale krupnu pletenicu ili maramom umotajte kosu u punđu za šik izgled.

‘BABL’ KONJSKI REP

Konjski rep u obliku ‘mehura’ je hit letnjistil koji je zavladao na društvenim mrežama. Za kreiranje jednostavnog ‘babl’ repa započnite tako što ćete pripitomiti sve one zalutale vlasi kose uz pomoć kreme. Potom počnite gumicama vezivati kosu u pravilnim razmacima, od vrha, prema dnu repa. U ovaj izgled takođe možete uključiti maramu tako da je omotate oko svakog dela kose između gumica, za još posebniji izgled.

TRIK ZA NAJJEDNOSTAVNIJE I NAJLEPŠE KOVRDŽE

S preko 530 miliona pregleda, potraga za najboljim načinom za kreiranje kovrdža bez upotrebe uređaja za oblikovanje kose porasla je u nebo. Neki DIY trikovi su neverovatno kreativni jer koriste, na primer, slamke kao uvijače, ali pojas od kupatilskog ogrtača ipak je skupio najviše bodova i pozitivnih komentara jer se radi o nežnoj metodi i neverovatnim rezultatima. Jednostavno vlažnu kosu podelite na dva dela, omotate svaki deo oko pojasa i ostavite da se suši – najbolje preko noći. Ujutro ćete imati talase kao sa plaže koji će vam trajati danima. Samo sklonite pojas, protresete kosu, učvrstite kovrdže kremom ili penom za kosu, i to je to.

KAKO KREIRATI ‘ZAVESA’ ŠIŠKE KOD KUĆE?

Naravno, uvek je najbolja opcija otići kod profesionalca koji će vas ošišati, pogotovo ako tražite novi oblik šiški. Ali, ako vam između dva odlaska na šišanje u frizerski salon zatreba skraćivanje šiški, to ne mora biti previše zastrašujuće. Sve što je potrebno je to da sledite liniju kose koju već imate, podilite šiške na tri dela, preklopite i odsecite srednji deo, a zatim skratite dva spoljašnja dela po dijagonali, kako bi najlepše uokvirile vaše lice. Ne zaboravite da uvek morate odseći manje nego što biste želele kako biste na kraju dobile željeni rezultat. Naime, šiške često budu kraće kad ih osušite.

PUNĐA KOJU JE PROSLAVILA BELA HADID

Bella Hadid kreirala je neke od najslađih i najjednostavnijih frizura koje možete nositi i na posao i tokom celog godišnjeg odmora. Njenu klasičnu punđu s razdeljkom na sredini možete napraviti u tren oka. Sve što vam je potrebno su dve gumice za kosu i dve ukosnice kao i malo laka za kosu kako biste dobile jednu od najtraženijih frizura na TikToku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs