probajte

Vratila se FRIZURA koju smo OBOŽAVALI U DETINJSTVU: Pletenice na 100 načina! (FOTO)

Duga kosa ponekad zna biti teška za stilizovanje, ali u poslednje vreme po društvenim mrežama možemo videti influensere i poznate kako svoju dugu kosu pletu u pletenice. kakve smo nosili u detinjstvu.

Nega
Autor:
Vratila se FRIZURA koju smo OBOŽAVALI U DETINJSTVU: Pletenice na 100 načina! (FOTO)
Hejli Biber, Foto: Profimedia

Možda je vreme da se vratimo nostalgičnom trendu i ponovo isprobamo frizure koje smo kao mali obožavali i promenimo svoj izgled za nadolazeću sezonu.

Model Điđi Hadid svoju dugu kosu isplela je u niske pletenice, ostavljajući prednje delove napolje kako bi postigla neuredan izgled. Glumica Trejsi Elis Ros svoju kosu isplela je u riblju kost te je izgled upotpunila crvenim karminom dokazujući da ovu frizuru možemo nositi i uz jaču šminku. Model Hejli Biber isplela je šiške u dve pletenice – ova varijanta pletenica je trenutno najpopularnija verzija nostalgičnog trenda koji nam se vraća.

5 frizura poznatih koje ćemo kopirati u 2021. godini: Šik kaciga i kosa koja se namešta za sekund! (FOTO)

Pletenice koje nosi Kajli Džener najviše nas podsećaju na one kakve smo nosili u detinjstvu. Postoje razni načini kako ovaj trend prilagoditi sopstvenoh kosi, mi vam dajemo par predloga, a na vama je da se odaberete koji vam se najviše sviđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs