TAJNA NEGOVANE KOSE

Frizer Megan Markl otkriva kako da vam kosa u svakom trenutku izgleda lepo, negovano i sjajno!

Ako ispoštujete ova 4 koraka, kosa će vam izgledati neverovatno lepo

Nega
Autor:
Frizer Megan Markl otkriva kako da vam kosa u svakom trenutku izgleda lepo, negovano i sjajno!
Foto: Profimedia

Džordž Nortvud, koji je zadužen da kosa Megan Markl u svakom trenutku izgleda fenomenalno, otkriva koja su to 4 koraka ključna kada je reč o negovanju kose.

Pravilna nega je naročito bitna u zimskim mescima, jer je u ovom periodu ona izložena vetru, suvom vazduhu usled grejanja i drugim spoljašnjim faktorima. To sve je čini lomljivom i gubi se sjaj. Ako poštujete ova 4 pravila, kosa će u svakom trenutku izgledati negovano:

1. Izbegavajte feniranje na ravno

"Ja sam lično uvek sa lokne i opušteniji izgled. Kada se kosa uvije ona izgleda lepše, sjajnije i zdravije. Na ravno isfenirnanoj kosi se vide svi nedostaci, zato su blagi talasi mnogo bolje rešenje".

3 idealne svetlije boje kose za zimu: Hit nijanse s kojima sigurno nećete promašiti! (FOTO)

2. Koristite suvi šampon da bi kosa izgledala gušće

Suvi šampon je odličan za one žene koje imaju tanku kosu. Suvi šampo daje kosi teksturu i činije vizuelno gušćom. Džordž naglašava da ipak sa ovim proizvodom ne treba preterivati, jer može da isuši kosu. Koristite ovaj trik u posebnim prilikama.

3. Izbegavajte koliko možete upotrebu pegle za kosu

Pegle mogu uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u kosi i ukloniti sve prirodno iz izgleda. Ravna kosa može stvoriti beživotan izgled.

4. Što češće koristite maske za kosu

"Redovna upotreba hranjivih maski za kosu će oživeti kosu i vratiti joj sjaj. Preporuka je da se koriste jednom nedeljno, a najbolje bi bilo da to budu one koje u svom sastavu sadrže arganovo ulje."

Pomešajte ova 4 sastojka i oporavite tanku i izmučenu kosu: Spas je u ovoj maski! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs