trend leta

Inspirišite se i napravite promenu: Ovo je najlepša kratka frizura, a stoji skoro svakom obliku glave! (FOTO)

Pronašli smo kratku frizuru za koju garantujemo da će biti hit leta 2020.

Hair & Makeup
Autor:
Foto: Shutterstock

Pored balajaž tehnike farbanje koja je i dalje u trendu, često se privlače po društvenim mrežama i kratke frizure koje su, složićete se, za one malo hrabrije dame.

 

Pronašli smo jednu koja je toliko šik i stajliš da će se većina žena poigrati sa idejom da napravi ovako drastičnu promenu. Leto je savršeno vreme za poigravanje stilovima, a ponekad je i važno izaći iz svoje zone komfora i napraviti neku promenu, a najlakše je to uraditi sa svojom kosom.

 

Savršeno isfenirana kosa je totalni aut: Ovo su najpopularnije letnje frizure! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Miles (@chloehelenmiles) on

Mnogi često ne mogu da se zamisle s kratkom kosom, pogotovo ako već duže vreme neguju svoju dugu kosu. Međutim, promena je dobra i zdrava za vašu kosu. Ako ste još uvek u nedoumici, pomoću ove formule možete otkriti pristaje li vam uopšte kratka kosa. Oblik lica nije ključan za ovaj stil, a stvaranjem slojeva utičete na oblik frizure. Kratke frizure trenutno su u trendu, a verujemo da ćete se s nama složiti u tome da je ovo jedna od lepših frizura zbog koje se isplati izaći van okvira. Kratka frizura mogla bi ostati naš favorit i narednih sezona.

 

Kako vam se dopada?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Miles (@chloehelenmiles) on

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...