NOVI TRENDOVI

Savršeno isfenirana kosa je totalni aut: Ovo su najpopularnije letnje frizure! (FOTO)

Frizure koje izgledaju kao da ste uravo izašli iz salona su totalni aut. Ovog leta, u trendu su, malo drugačije frizure

Nega
18:51h Autor:
Savršeno isfenirana kosa je totalni aut: Ovo su najpopularnije letnje frizure! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Ovog leta će, po svemu sudeći, u trendu biti razbarušen izgled i neobavezan izgled kose. Dok je ranijih sezona modni imperativ bila savršeno stilizovana kosa, gde je svaka dlaka morala da bude na svom mestu, ove sezone pravila se menjaju.

Popularne će biti talasaste frizure, punđe koje izgledaju kao da ste ih pravili u žurbi i neobavezne pletenice.

Mnogim ženama će se ovaj trend dopasti, jer morate priznati da je naporno svakog dana provoditi sate sređujući se. Kosa oduzima najviše vremena u ovom procesu ulepšavanja, pa smo sigurni da će vam se svideti ovi predlozi frizera.

Oni su jednoglasni, ovakve frizure ćemo najčešće viđati:

2 pletenice

Frizura koja je bili popularna tokom 90-ih godina, vraća se na scenu. Sve što je potrebno je da osušite kosu i ispetete 2 pletenice uz lice. Za 5 minuta imaćete ultra popularnu frizuru.

Visoko vezana pletenica

Ovu frizuru može svako da napravi, a dlična je za one dane kada nam kosa baš nije najčistija. Ovako ćete istaći crte lica na pravi način.

Blagi talasi

Ravna kosa apsolutno pada u zaborav, a sve više su u trendu talasaste frizure. Ovi blagi uvojci odlilčno stoje svakoj ženi.

Razbarušena punđa

Ovako stilizovana punđa je već godinama aktuelna, a ovog leta će doživeti vrhunac. Pravi se brzo i lako, a odlično će doći u onim danima kada temperature pređu 30 stepeni.

Aksesosari za kosu

Detalj u vidu zanimljive šnale ili trake će dati interesantnu notu celom stajlingu. Aksesoari za kosu su aposlutni hit predstojeće sezone.

foto: Profimedia

Da li vam se dopadaju ovogodišnji trendovi kada je kosa u pitanju? Koja frizura je po vašem mišljenju najbolja? Pišite nam u komentarima...

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs