Vodi računa o sebi

Majka četvoro dece: Hajdi Klum izgleda zanosno u 41. godini! (FOTO)

Nekadašni Viktorijin anđeo nedavno je zakoračila u petu deceniju svog života, a da joj godine ništa ne mogu, uverite se i sami
Star look
23:02h Autor:
Majka četvoro dece: Hajdi Klum izgleda zanosno u 41. godini! (FOTO)
Foto: AP

Majka četvoro dece, zanosna plavuša za kojom se svi okreću i žena koja je 1. juna napunila 41. godinu, može i sada da se pohvali svojim izgledom.

Fatalna Hajdi Klum rođena je u Nemačkoj, a tokom svoje uspešne karijere fotomodela, oprobala se i u drugim sferama - kao voditeljka, televizijski producent, modna dizajnerka, glumica, a jedno vreme se bavila i pevanjem.

OVDE pogledajte kako Hale Beri izgleda u 47. godini i koja je njena tajna.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj lepoti i ženstvenoj figuri, krasila je naslovne strane skoro svih vodećih modnih magazina.

OVDE pogledajte koja dama u svetu poznatih ima možda najlepši dekolte.

Nekadašni Viktorijin anđeo, osim uspešne karijere, može da se pohvali veoma uzbudljivim privatnim životom. Iako se po njenom izgledu to ne bi moglo reći, ova lepa Nemica se porađala četiri puta, te je sada ponosna majka tri dečaka (Henrija, Džonana i Lua), i jedne devojčice (Leni).

U aprilu 2012. razvela se od britanskog muzičara Sila, sa kojim je bila u braku sedam godina i rodila tri sina. Pre njega, uživala je u romansi sa biznismenom Flaviom Briatoreom, a plod njihove ljubavi je ćerka Leni.

Šeron Stoun može i bez brushaltera! OVDE pogledajte kako izgleda sa punih 56 godina!

Podsetimo, nakon razvoda od Sila, Klum je u vezi sa telohraniteljem Martinom Kristensenom.

Lepa Nemica je zakoračila u petu deceniju svog života, a svom izgledu i figuri posvećuje puno pažnje. Redovni treninzi su ključ njene vitke linije.

Iako je često, kako je i sama rekla, skoro nemoguće izbalansirati sve segmente života, a naročito pored četvoro dece, ipak treba naći snage, volje i vremena za sebe i svoje telo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Hajdi Klum