PLAN KOJI DAJE REZULTATE

Ceo život se borila sa debljinom: Kada je promenila ovu naviku, uspela je da skine čak 17 kilograma!

Recept za vitku liniju je vrlo jednostavan

Fitnes & Nutricija
Autor:
Ceo život se borila sa debljinom: Kada je promenila ovu naviku, uspela je da skine čak 17 kilograma!
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Melodi Vels je godinama bila ubeđena da ne može da smrša, a vemenom je taj mentalni pristup doveo do toga da počne da se goji sve više.

"Kada sam 2014. godine stala na vagu bila sam šokirana brojem koji sam videla. Imala sam tačno 94 kilograma. Tada mi je postalo jasno da ukoliko ne učinim nešto da ću završiti za dijabetesom. Taj momenat je bio prekretnica."

Evo šta je to promenila:

Priznaje da nikad nije bila ljubitelj odlaska u teretanu, ali da sada zna da je to zbog toga što nije do tada pronašla program koji joj odgovara.

"Strašno su me zamarali kardio treninzi, a mislila sam da je to jedini put do vitke linije. Međutim, onda sam otkrila vežbe snage i vežbe sa tegovima. Ovaj vid treninga mi je izuzetno prijao, pa mi nije bilo teško ni da nekoliko puta nedeljno odlazim u teretanu".

"Još jedna zabluda koju sam imala je da bez ličnog trenera neću moći da postignem rezultate, ali to nije istina. Samo ako imate dobru volju sve je moguće."

Što se ishrane tiče, Melodi je promenila samo jednu stvar. "Izbacila sam večeru i rezultati su odmah postali vidljivi. Ukoliko bih bila jako gladna, u tom slučaju bih popila šolju jogurta i pojela parče dvopeka."

Takođe je iz ishrane izbacila slatkiše, grickalice i gazirane sokove.

Danas kada ima 17 kilograma manje, poručuje da je moguće skinuti kilograme samo ako imate dovoljno jaku želju. "Uvek sam mislila da je potrebna drstična dijeta kako bi kilogrami nestali, a danas znam da je ključ izbalansirana ishrana", završava ona.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs