VREDI PROBATI

Hale Beri (53) pokazala brutalne trbušnjake: Ovaj napitak je zaslužan za njen perfektan izgled! (FOTO)

Ona ima recept za eliksir mladosti

Fitnes & Nutricija
17:16h Autor:
Hale Beri (53) pokazala brutalne trbušnjake: Ovaj napitak je zaslužan za njen perfektan izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hale Beri je sa pratiocima na instagramu podelila fotografiju na kojoj se vide njeni savršeno izdefinisani mišići. Odmah po postavljanju, društvena mreža se usijala od komentara.

Glumica se priprema za novu ulogu i naporno vežba kako bi što vernije dočarala lik koji će tumačiti, a na njen izgled niko nije ostao ravnodušan.

Zbogom upornim urinarnim infekcijama: Urolog otkriva kako da sprečite Ešerihiju koli!

Priznala je da se oseća veoma ponosno jer je došla do cilja koji je postavila sebi, a to su savršeno definisani trbušnjaci.

Da bi ostala u top formi ona redovno odlazi na treninge, a posebno voli boks. Već 10 godina to joj je omiljena rekreacija.

Samo par minuta vam je potrebno za bilo koju frizuru: Uz ovaj praktičan savet budite same svoj frizer!

Ona ne veruje u plastične operacije, već isključivo u stvari koje dolaze iz prirode. Za mladoliki izgled i blistavu kožu je zaslužna bistra supa od kostiju.

"Možete da je napravite kod kuće. Idite u mesaru i pitajte da vam daju kosti koje bi ionako bacili. Uzmite te kosti, držite ih potopljene u vreloj vodi 24 sata i popijte to. Sadrži toliko kolagena da je to neverovatno", rekla je Hale Beri

Vetar i vlaga im ne mogu ništa: Idealne frizure za kišovito vreme! (FOTO)

O supi od kostiju se poslednjih godina sve više priča, a kada vidimo Hale Beri, jasno nam je i zašto. Ova supa sadrži dosta kalcijuma, vitamina D i drugih nutrijenata koji obnavljaju kožu, a sadrži veoma malo kalorija, što je dodatni plus.

"Vaše telo pretvara te nutrijente u esencijalne aminokiseline koje su potrebne koži i kostima da bi bili zdravi", potvrđuje dermatolog Kreg Ostin. "Ti nutrijenti zatim stižu do krvotoka i unurtrašnjeg sloja kože, prirodno proizvodeći kolagen".

Ako je suditi prema njenom izgledu, supa je zaista delotvorna.

Kao lek se koristi više od 2.000 godina: Cvekla tera ovih 7 zdravstvenih tegoba kao od šale!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs