Podgrevanjem nekih namirnica samo izvlačite otrov iz njih. Postaju toksične i u nekim slučajevima mogu da izazovu rak.
Na ove tri posebno treba da obratite pažnju - ili ih pojedite odmah, ili ih jedite hladne, ili ih bacite!
JajaSpadaju u rizičnu grupu i nikada ne bi trebalo da ih podgrevate. Jaja imaju tu prednost da mogu da se čuvaju u frižideru i jedu hladna, zato je najbolje da poštujete to pravilo.
Pekarka iz Beograda otkrila: Ne mogu više da ćutim, evo šta stvarno jedete!

PečurkeOne se jedu odmah nakon pripreme, to je staro pravilo koje, verujemo, svi znate. Ako podgrevate pečurke, može doći do problema sa probavom, čak i trovanja.
SpanaćNjega ne bi trebalo da ostavljate ni za dan posle, a kamoli da ga podgrevate. Kod spanaća se hranljive materije posebno pretvaraju u kancerogene.
Bukovače oca Gavrila: Manastirski recept za najukusnije jelo na vodi!