Vredi probati

Večeras ga spremite, pojedite ujutro: Prži salo, ubija bolesti, vraća lepotu! (RECEPT)

Ovaj doručak ima mnoga lekovita svojstva jer oslobađa toksine iz našeg organizma, pomaže pri lečenju problema sa crevima i zatvorom, daje potrebnu energiju i pomaže u mršavljenju
Lepi & Zdravi
21:44h Autor:
Večeras ga spremite, pojedite ujutro: Prži salo, ubija bolesti, vraća lepotu! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Doručak je najvažniji obrok koji ne bi trebalo nikad da preskačete. Preskakanje doručka može da dovede do gojenja, ali i do raznih bolesti.

Kako biste se spasili i jednog i drugog, mnogi stručnjaci preporučuju baš ovaj doručak, jer je pun vitamina i minerala koji su važni za naše zdravlje, izgled kose, notkiju i kože.

Ovaj doručak ima mnoga lekovita svojstva jer oslobađa toksine iz našeg organizma, pomaže pri lečenju problema sa crevima i zatvorom, daje potrebnu energiju, a čak pomaže i gubitku kilograma.

U crevima imamo 15 kg otrova, oni uzrokuju najteže bolesti: Izbacite ih iz tela odmah! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ovaj recept je vrlo jednostavan i potrebno vam je samo nekoliko sastojaka za njegovu pripremu: 300ml kefira, 2 kašike ovsene kaše, 1 kašika samlevenog lana (lan ima bolje dejstvo ako ga sameljete), 1 kašika kakaa, 5-7 suvih šljiva.

Priprema: Oko 100 ml vrele vode prelijte preko suvih šljiva i ostavite da odstoji 5-10 minuta. U posebnoj posudi pomešajte kakao, ovsenu kašu i lan, zatim dodajte kefir, pa sve dobro izmešajte. Suve šljive iseckajte i napravite pire od njih, pa ih dodajte smesi sa kefirom i stavite u frižider.

Pobrinite se da ovaj doručak pripremate uveče, a jedete ujutro. Bićete zadivljeni rezultatima, iako je moguće da ćete u početku imati malo čudan osećaj u stomaku.

Dijeta koja skida 20 cm sa struka: Razbija salo na stomaku i kukovima za 2 nedelje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs