OSUDILI SU JE DA JE POSTALA BABA PREKO NOĆI, A SAD JE SVIMA ZAPUŠILA USTA: U 45. izgleda bolje nego ikad ZBOG OVE RUTINE

Kejti Holms je ponosno prošetala svoje izvajano telo, a evo kako se hrani i šta jede! Njena rutina, očigledano daje sjajne rezultate!

Fitnes & Nutricija
10:33h Autor:
OSUDILI SU JE DA JE POSTALA BABA PREKO NOĆI, A SAD JE SVIMA ZAPUŠILA USTA: U 45. izgleda bolje nego ikad ZBOG OVE RUTINE
Šta jede i kako vežba Kejti Holms?, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kejti Holms se oseća nikad bolje u svojoj koži, ukoliko sudimo po najnovijim fotografijama koje su napravili paparaci dok je u opuštenom izdanju šetala po ulicama Njujorka! Uživa u poslu glumice i režiserke više nego na početku karijere, a uspehe niže jedan za drugim! A iako se nedavno našla na meti osuda zbog izgleda, gde su svi ostalu frapirani njenim "umornim i starim licem", kako su prenosili strani mediji, sada je sve demantovala!

Njeni izvajani trbušnjaci nikako nisu ostali nezapaženi, a otkriva da se posvetila boksu i rednovnom treningu, koji joj pomaže da se fokusria na bitne stvari i oslobodi frustracija.

Kejti Holms
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

„Vežbam četiri puta sedmično. Raznolikost je ključna ili mi sve dosadi. Volim spinovanje, boks i jogu, a ponekad idem na časove plesa. Imam svoj sobni bicikl, tako da to mogu da radim kod kuće kada moram da ustanem jako rano. Ušao sam u boks pre nekoliko godina, koji cilja na gornji deo tela, što je dobro jer ga često zanemarima."

Ističe da je samopouzdanje jjedna od najvažnijih za sve što poželite da postignete.

Možete da budete sigurni u određenim oblastima svog života, ali onda morate da radite na drugim oblastima. Što sam više fokusiran na postizanje cilja, to više moje samopouzdanje raste, jer sam tada mentalno organizovan oko toga šta želim da radim. Ako nisam siguran u nešto, sednem i radim na tačno onome što želim da postignem i na sve različite načine na koje to mogu da postignem. Razbijte cilj na korake, čini se mogućim. To mi pomaže da ga sagledam iz više racionalne perspektive umesto misli: 'O moj Bože, ne mogu to da uradim."

Kejti Holms
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sebe je stavila na prvo mesto.

"Ja sam sebi prioritet. Veoma verujem u brigu o sebi. Bolje je za sve ako se brinete o sebi. Ti trenuci su zaista vredni toga. Volim da idem na masaže. Takođe imam omiljeni dnevni ritual: uzimam 20 minuta ujutru da napišem listu stvari na kojima sam zahvalna i da slušam umirujuću muziku. To je neka vrsta meditacije i dajem sebi to vreme da jednostavno uživam. To daje dobar ton za moj dan."

Trudi se da ima uravnotežen pristup hrani.

"Fokusiram se na unos hranljivih sastojaka u svoje telo, ali nisam opsednuta time. Ako idem na večeru sa prijateljima, uživam u finom obroku. Ako uzmem nešto nezdravo, onda samo jedem zdravije sledećeg dana. Moja omiljena hrana je naćos. I ja volim deserte, kolače, slatkiše. Obično ujutro pravim smuti sa zelenilom i voćem. I jedem puno salata i ribe. Trudim se da nemam previše ugljenih hidrata, poput testenine i hleba, jer čini me tako pospanim. Ali volim hranu i volim da kuvam. Nisam dobar kuvar, ali uživam u tome."

Kejti Holms
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena omiljena uloga je, naravno, biti mama 13-godišnjoj Suri, njenoj ćerki koju je dobila sa Tomom Kruzom.

"Osećam se veoma blagosloveno što imam tako posebnu ćerku“, kaže Kejti. "Biti njena mama je apsolutno najveći dar i privilegija."

Od razvoda slavnog para, koji je u početku delovao tako harmonično i zaljubljeno, Suri živi s majkom u Njujorku, a Kruz je svoju ćerku poslednji put video 2013. godine.

Fox News je pisao da je Tom prekinuo kontakt s ćerkom kada je ona imala šest godina. Jednom prilikom 2017. godine nije želeo da je vidi iako je od nje bio udaljen samo 35 km.

1 / 7 Foto: Profimedia

Strani mediji navode da je glumac veoma posvećen deci koju je usvojio u braku s Nikol Kidman, ali ne i Suri. Neki navode i da mu je zabranjeno da se s njom viđa zbog toga što nije članica Sajentološke crkve. Glumac je čak priznao da je zbog sajentologije Kejt i podnela zahtev za razvod.

Navodno, dogovor o starateljstvu nad Suri postignut je za manje od sedam dana, a potom su, bez drame i medijskih prepucavanja, dogovorili zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkom preselila u Njujork, a devojčica i otac izgubili su kontakt.

Takođe se pokazalo da je Kejti Holms najverojatnije potpisala "neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.

"Htela je da pobegne i htela je da ostane sa Suri", objasnio je izvor blizak bivšem paru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs