GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Tako moderna, tako šik! Ovu glumicu s razlogom svi zovu MODNA IKONA

Iz nedelje u nedelju ove svetske zvezde nas inspirišu svojim svakodnevnim autfitima.

Moda
Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Tako moderna, tako šik! Ovu glumicu s razlogom svi zovu MODNA IKONA
Foto: Profimedia

Od Njujorka do Los Anđelesa, poznate dame izlaze iz kuće obučene u najnovije trendove, a trikove koje primenjuju zapisujemo i kopiramo.

1. DŽENIFER LOPEZ

Prelepa pevačica nas već skoro tri decenije insiriše svojim stilom, a i sada u šestoj deceniji suvereno vlada svojim smelim kombinacijama.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

2. KENDAL DŽENER

Jedna od najpoznatijih manekenki trenutno na svetu, i pored toga što je svi znamo kao klinku koja je rasla u rijalitiju "U korak sa Kardašijanim", svoju blostavu karijeru je izgradila uz pomoć veza ali i svoj stil kojim svakim danom potvđuje da se nalazi na vrhu lista najbolje obučenih žena na svetu.

Kendal Džener
foto: Profimedia

3. RITA ORA

Poznata pevačica se ne plaši da ekperimentiše sa svojim stilom, pa je tako za ovo street style izdanje otišla korak dalje kada su pantalone u pitanju, a na vama je da odlučite da li je pogodila ili potpuno promašila.

Rita Ora
foto: Profimedia

4. HEJLI BIBER

Jedna od onih influenserki koja se svakodnevno kopira i kada je stil u pitanju ali i savršena šminka i detalji sa kojima se poigrava svakoga dana, supruga Džastina Bbera zna kako da i najednostavniju crnu kombinaciju podigne na viši nivo.

Hejli Biber
foto: Profimedia

5. KEJTI HOLMS

Ona je definitivno modna ikona! Kejti ne odustaje od klasičnih komada koje će i njena ćerka Suri rado nositi kada bude u njenim godinama i na tome joj baš zavidimo.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs