prava dama!

KATARINA RADIVOJEVIĆ U 5. DECENIJI NEMA NI GRAM SALA I IZGLEDA NIKAD MLAĐE: Zahvaljujući sledećoj ishrani ima TOP LINIJU

Ishrana Katarine Radivojević za top liniju zaista daje efikasne rezultate, a može svaka žena da je se pridržava.

Fitnes & Nutricija
16:16h Autor:
KATARINA RADIVOJEVIĆ U 5. DECENIJI NEMA NI GRAM SALA I IZGLEDA NIKAD MLAĐE: Zahvaljujući sledećoj ishrani ima TOP LINIJU
Ishrana Katarine Radivojević za top liniju, Foto: ATA Images

Za Katarinu Radivojević godine su, definitivno, samo broj! Otkako se pojavila na filmskom platnu kao Zona Zamfirova, sve je očarala nestvarnom leopotom, posebno krupnim očima i širokim osmehom. U petoj deceniji blista, a iako je radila neke minimalne estetske korekcije na sebi, pobornik je što prirodnijeg izgleda.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - kaže Katarina.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Ističe da se skorz prepušta svom lekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je velika esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica, koja svoj dobar izgled upotpunjuje i postom, smatrajući da je nega iznutra jako bitna.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, jakom vilicom i istaknutim jagodicama, iako se mnogo spekulisalo o korekcijama na njenom licu. Sa druge strane, Katarina izuzetno vodi računa šta jede, veoma retke su prilike kada sebi dopusti da se opusti.

U poslednjih nekoliko godina primetila je da joj smeta gluten, pa se trudi da ga izbaci iz svoje ishrane. Testeninu je izbacila iz svakodnevice, a ako je jede, trudi se da to bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god može, izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije sirutku koja je dobra za mišiće, ali i za čišćenje jetre..

Ako se dogodi da nekoliko dana jede nezdravu ili manje zdravu hranu, lepa gumica tada primeni detoks tretmane prema dr Šulcu.

Ujutru sedam dana na prazan stomak pije po dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpa koji u blenderu pomeša s 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se dodati i malo đumbira. Kasnije popije pola litre detoks čaja. Tokom detoksikacije jede normalno, ali ne jede teške obroke.

- Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - otkrila je jednom prilikom Radivojevićeva.

Kako izgleda Katarinin jelovnik za jedan dan?

Doručak

Ujutru pije mlaku limunadu koja je jako dobra za razgradnju masnoća i metabolizam generalno. Zatim pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste u kraju u kojem se trenutno nalazi. Slede musli ili ovsena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. Možete da joj dodate svašta – granolu koja pozitivno deluje na probavu, semenke lana, suvo voće, kakao jer sadrži puno mineral. Potom pije kafu.

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ručak

Oko podneva je vreme za testeninu (kukuruz, prinač), a često je izbor kvinoa ili pirinač u kombinaciji s povrćem ili mesom.

Večera

Glumica obično večera do 19 h, ali u skladu sa obavezama pravi izuzetke. Najčešće jede biftek ili piletinu i salatu, a voli i domaća jela, poput đuveča. Dogodi se da zbog toga što snimanje traje duže od planiranog oseti glad, zato uvek kod sebe ima sirovi badem ili lešnik, crnu čokoladu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs