NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SMRŠALA JE VIŠE OD 20 KG: Evo čega se odrekla i kako je transformisala svoje telo

Nataša Aksentijević već duže vreme vodi računa o svojoj ishrani i redovno trenira što je dovelo do toga da je uspela da smrša više od 20 kilograma.

Fitnes & Nutricija
20:45h Autor:
NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SMRŠALA JE VIŠE OD 20 KG: Evo čega se odrekla i kako je transformisala svoje telo
Kako je Nataša Aksentijević smršala više od 20 kilograma?, Foto: Printscreen/youtube

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević zbog svog izgleda trpela je brojne kritike, pa čak su je i ljudi u poslovnom i privatnom životu praktično odbacivali.

"Bilo je to na televiziji na kojoj sam radila. Dok sam prolazila hodnikom iza leđa sam čula: 'Ko je doveo ovu debelu? Ona sigurno nije ničija ljubavnica, šta traži ovde?'. Bila sam jako povređena i jako me je uvredilo to što se moja stručnost, moj rad i talenat procenjuju na osnovu mog izgleda. Gubila sam i uloge. Odbili su me jer nisam imala ravan stomak i dobre noge iako je bila reč o ulozi sekretarice", govorila je Nataša u emisiji "Uranak".

Zbog uvreda koje je trpela godinama došla je na ideju da napravi emisiju "Na moj način", a pre dve godine je otkrila kako je uspela da smrša neverovatnih 20 kilograma.

"Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim", ispričala je tada Nataša.

Nataša je smršala neverovatnih 20 kilograma
Nataša je smršala neverovatnih 20 kilograma foto: Printscreen/instagram

Kako je otkrila na tom putu imala je pomoć psihologa, a svojim primerom želela je da bude podstrek svima onima koji se bore sa viškom kilograma.

"Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite", zaključila je Nataša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs