SADA JE SVE IZ NJE

NAŠA POPULARNA VODITELJKA IMALA JE 37 KG: Od gladi je padala u nesvest, a jela je samo jednom u par dana

Ksenija Bujišić, iako je blistala na malim ekranima, dugo se borila sa anoreksijom i suočavala sa se velikim posledicama.

Fitnes & Nutricija
05:44h Autor:
NAŠA POPULARNA VODITELJKA IMALA JE 37 KG: Od gladi je padala u nesvest, a jela je samo jednom u par dana
Kako se Ksenija Bujišić izborila sa anoreksijom?, Foto: Printscreen Instagram / bujisic.ksenija

Lepu voditeljku Kseniju Bujišić imali smo prilike da gledamo na malim ekranima od detinjstva. Odmah je zapala za oko njena rečitost, te je vodila neke od najpopularnijih emisija. Ova dama je postala u međuvremenu i mama dvoje dece - Lore i Danila. Ali, malo ko zna da se Ksenija dugo borila sa jednim poremećajem u ishrani.

Mlada voditeljka se u aprilu po drugi put ostvarila u ulozi majke i na svet je donela dečaka. Međutim, zbog visokorizične trudnoće nekoliko poslednjih nedelja uoči morala je da provede u bolnici "Narodni front". Iako je porododila pre predviđenog termina, sve je prošlo u redu.

- Danilo je naše čudo - napisala je Ksenija na Instagramu.

Sa druge strane, dok su se svi divili njenoj lepoti i elokventnosti, voditeljka se suočavala sa anoreksijom. Jednom prilikom je otvorila dušu i otkrila da je imala svega 37 kilograma, dok je bolovala od ove opake bolesti, a da u njoj nije bilo nimalo snage.

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - govorila je Ksenija.

Tada je naglasila da nikada nije držala dijete, jer nije imala problem sa viškom težine.

- Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - zaključila je.

Na kraju, uspela da izađe kao pobednik!

- Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, jer ova runda je moja - napisala je tada lepa voditeljka.

Kako sada Ksenija izgleda pogledajte u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / bujisic.ksenija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs