izgleda kao pre porođaja

KATARINA GRUJIĆ SMRŠALA 14 KG I IZGLEDA KAO PRE POROĐAJA: Izbacila iz ishrane samo ove 3 NAMIRNICE! (FOTO)

Katarina Grujić nije se pridržavala nikakve posebne dijete, ali jeste promenila ishranu.

Fitnes & Nutricija
09:54h Autor:
KATARINA GRUJIĆ SMRŠALA 14 KG I IZGLEDA KAO PRE POROĐAJA: Izbacila iz ishrane samo ove 3 NAMIRNICE! (FOTO)
Katrina Grujić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Katarina Grujić postala je mama pre nekoliko meseci, međutim, to po njenim fotografijama nikada ne biste rekli.

Pevačica je vratila staru liniju u rekordnom roku, a mnogi komentarišu da sad izgleda i bolje nego pre.

Nedavno je za medije ispričala kako je uspela da smrša brzo, ali i zdravo, a tada je otkrila da se u trudnoći ugojila 14 kilograma.

- Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram - rekla je Katarina.

Pevačica se vraća poslu u velikom stilu, a otkrila je i da je već dosta angažovana.

- Uvek sam puna energije. Zakazali smo i letnju turneju, čak i Novu godinu. Katja mi je, naravno, na prvom mestu - rekla je Grujićeva.

Inače, Katarina je svojevremeno istakla da često ne može da veruje da je ikad kuburila sa kilažom jer je uvek važila za najmršaviju osobu u svom okruženju.

- U srednjoj školi su me vršnjaci zezali da sam anoreksična. Uvek sam bila najviša u razredu, a najmršavija. Zato mi je bilo teško kada sam izašla iz rijalitija, jer to višenisam bila ja... Još su počele da pljušte uvrede na društvenim mrežama, pa je to ozbiljno uticalo na moju psihu. Zato sam uzela stvar u svoje ruke i počela zdravo da se hranim - rekla je Kaća za "Hit informer".

Pevačica je izbacila sve namirnice koje goje i dovela liniju do savršenstva.

- Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način- dodala je ona.

Pevačica se u međuvremenu ponovo ugojila jer je imala zdravstvenih problema.

- Kada sam završila u bolnici jer mi jedan bubreg nije bio u funkciji, opet sam se ugojila jer je počela da mi se skuplja voda... Odmah po izlasku iz bolnice vratila sam se zdravoj, proteinskoj ishrani, po kojoj jedem samo meso i salatu, i vratila sam staru kilažu.

Ubacila sam i treninge minimum tri puta nedeljno, ali i masaže radi otklanjanja celulita. Nisam pobornik lasera i odlaženja pod nož, već rešavam probleme samo prirodnim putem- bila je iskrena pevačica.

- Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat - objasnila je Kaća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs