LAKO DO TOP FORME

Nakon 3 porođaja ima telo iz snova: Ove navike su zaslužne za sjajan izgled pevačice! (VIDEO)

Čak i nakon 3 porođaja njena figura izgleda odlično

Fitnes & Nutricija
Autor:
Nakon 3 porođaja ima telo iz snova: Ove navike su zaslužne za sjajan izgled pevačice! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ona ceo život vodi računa o svom izgledu, a savršenu figuru nisu mogla da naruše ni 3 porođaja. Sijera se samo nekoliko nedelja nakon rođenja trećeg deteta vratila u teretanu.

Kao i svakog puta i ovog će za kratko vreme vratiti u formu, sigurna je. Zato je odlučila da na društvenoj mreži instagram, sa pratiocima podeli kako izgledaju njeni treninzi zahvaljujući kojem za kratko vreme sagori salo sa tela.

"Vrlo je važno da trening shvatite kao zabavu, onda je sve mnogo lakše", kaže ona.

"Nako vežbanja se osećam odlično i mislim da su važne kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje".

Što se tiče ishrane trudi se da jede zdravo i hranu sa što manje masnoća.

"Moja ishrana se bazira na mesu, voću i povrću i nimalo nije naporna za izvođenja. To nije dijeta, to je način života. Ni u jednom trenutku nisam gladna, a kilogrami se ne lepe za mene", kaže ona.

Ručak i večera joj se sastoje od parčeta mesa i velike porcije povrća, za doručak jede kajganu ili ovsenu kašu, dok se užine sastoje od voća u umerenim količinama.

Trudi se da popije i što više vode u toku dana, jer hidratacija igra ključnu ulogu u aktiviranju metabolizma, ali i izgleda.

Što se vežbanja tiče, njeni treninzi se baziraju na kardio programu većim delom, u period kada želi da se reši nakupljenih kilograma. Kada težinu dovede do željene onda kreće sa treninzima koji oblikuju njene mišiće.

Kako izgledaju njeni treninzi pogledajte u videu:

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs