sve je jasno

Ishrana Dženifer Lopez koja rezultira savršenom linijom: Ovako godinama živi najzgodnija latino pevačica!

Balans u svemu je od krucijalnog značaja!

Fitnes & Nutricija
16:00h Autor:
Ishrana Dženifer Lopez koja rezultira savršenom linijom: Ovako godinama živi najzgodnija latino pevačica!
Foto: Profimedia

Da biste izgledale kao Dženifer Lopez morate se i pridržavati specijalnog režima ishrane od koga pevačica i glumica koja žari i pali i u šestoj deceniji, ne odustaje!

Sati u teratani nisu dovoljni ukoliko je hrana koju unosite u svoj organizam "loša!. Evo režima kog se pridržava Dženifer.

1. Jede svu organsku hranu

"Ja njoj preporučujem "čistu" hranu, jer njoj zaista treba energije za vse stvari koje radi", objasnio je njen trener, Trejsi Anderson za People. "Sve je organsko i sve je dobro smišljeno, tako da sadrži i balansira veoma visok sadržaj kvalitetnih proteina sa hranljivim sastojcima".

2. Pije vodu tokom celog dana

Hidratacija je krucijalna za pevačicu i glavni je sastojaka njene dijete koja telo održava "čistim". Ona pije minimum 7 čaša vode dnevno.

Proteini, povrće, masti, ugljeni hidrati i voda - ovo su stvari koje Lopezova po savetu svog trenera i lajfkouča, Dod Romera, praktikuje. Dugo vremena izbegava da konzumira i kafu i alkohol.

3. Ne jede/ili vrlo slabu prerađenu "upakovanu" brzu hranu

"Samo sveže voće, ništa porerađeno", objašnjava trener koji didaje da jedan šejk dnevno je prosto obavezan!

4 . Na tanjiru je uvek puno povrća!

Čitavu paletu povrća Džej Lo koristi, međutim, nije svako povrće za svakoga. Ona jede više zelenog povrća, a manje šargarepe i kukuruza. Kada nije na 10-dnevnom režimu, ona uključuje i složene ugljene hidrate u obrok. Njene omiljene namirnice su slatki krompir, braon pirinač, kinoa, hleb od pirinča i zobene kaše.

5. Održava ravnotežu

Ona i dalje jede neke od namirnica koje voli, ali umereno. Ne odustaje od porodičnih praznika kada je trpeza bogata, ali sve što radi, radi dozirano.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs