Najzdravije mršavljenje

Vojvotkinji Kejt je uspelo: Anti-dijeta koja skida 2 konfekcijska broja!

Za razliku od klasičnih dijeta koja pozdravljaju korišćenje zdrave hrane poput čia semenki, kelja ili namirnica bez glutena, ova anti-dijeta dozvoljava povremene sendviče sa slaninom i sirom, hamburgere te pokoju čašu vina
Lepi & Zdravi 09.01.2017. - 10:12h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Reuters / Neil Hall

Britanska glumica Ema Tompson je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila je oko 8 kilograma. Tvrdi da je za to zaslužna lični trener vojvotkinje od Kembridža Luiz Parker i njena "Metoda".

 

Za razliku od klasičnih dijeta koja pozdravljaju korišćenje zdrave hrane poput čia semenki, kelja ili namirnica bez glutena, anti-dijeta, odnosno "Metoda" Luiz Parker dozvoljava povremene sendviče sa slaninom i sirom, hamburgere te pokoju čašu vina.

 

Kilogrami i konfekcijski brojevi se tope zahvaljujući intenzivnom treningu koji uključuje vežbanje šest puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

 

"Luiz je jedina kojoj verujem – ne pravi se da je bolja od tebe, a opet te nekako natera na pokret. Obožavam je jer njena metoda nije dijeta, već održiv način ishrane i vežbe uz koju sebi mogu da priuštim čašu vina", napisala je Ema Tompson u predgovoru kuvarice "The Louise Parker Method: Lean For Life".

 

Tajna savršenog struka Monike Beluči: Evo kako održava svoju liniju! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mršavljenje bez odricanja

 

Slavna Britanka je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila oko osam kilograma, bez da je osetila da u nečemu oskudeva. Dobila je savet da jede 3 veća obroka dnevno i dva manja međuobroka zasnovana na belančevinama i ugljenim hidratima s niskim glikemijskim indeksom.

 

Anti-dijeta se zapravo pravi s obzirom na pojedinačno stanje osobe, količinu masnog tkiva, svakodnevne obaveze i želje klijenta. Uz vežbu i ishranu, velika pažnja se usmerava na dovoljno sna i pozitivno razmišljenje koje garantuje uspeh.

 

"San je važan element Metode, kao i digitalna detoksikacija tokom noći. To znači da su iza vrata spavaće sobe zabranjeni mobilni telefonu i druge tehnološke sprave. Podstičemo ljude da pre spavanja čitaju knjige", otkrila je Luiz Parker u svojoj knjizi.

 

15 minuta dnevno za čvrstu i podignutu guzu: Kućni trening oduševio svet! (VIDEO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Britanke je nazivaju fitnes-mađioničarkom, a njene usluge koristila je Kejt Midlton nakon rođenja princa Džordža.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs