Vratila se na pravi put

Imala je 134 kg i bila alkoholičarka: Mama otkrila kako se prepolovila za 18 meseci! (FOTO)

Tokom najgorih dana znala sam da popijem čak pola litre votke, što je bilo dodatnih 1.000 praznih kalorija povrh moje loše ishrane, priznaje Misti
Lepi & Zdravi
18:02h Autor:
Imala je 134 kg i bila alkoholičarka: Mama otkrila kako se prepolovila za 18 meseci! (FOTO)
Foto: Instagram / Mindyourmacros

Kada joj je dijagnostikovana diskus hernija u donjem delu leđa, Mist Mičel iz Teksasa počeo je da se ruši ceo svet.Zbog operacije je morala da da otkaz na poslu, dok je tokom oporavka počela da klone duhom. Iako joj je situacija s leđima bila sve bolja, počela je drastično da dobija na težini.

Većinu vremena provela je ležeći, jedući nezdravu hranu i ispijajući alkoholna pića poput votke.

"Tokom najgorih dana znala sam da popijem čak pola litre votke, što je bilo dodatnih 1.000 praznih kalorija povrh moje loše ishrane," priznaje Misti.

Kada je u januaru 2015. stala na vagu, brojka ju je šokirala. Imala je 134 kilograma kao i problem s alkoholom.

Ima dvoje dece, a kao da se nije porađala: Glumica je mršava zbog ovog obroka! (RECEPT, VIDEO)

Odlučila je da prestane da pije, a hamburger i pržene krompiriće zamenika je ribom i povrćem. Umesto ležanja pred televizorom, odabrala je teretanu, vežbanje i dizanje tegova. Polako, ali sigurno za 18 meseci izgubila je 62 kilograma, što je bilo gotovo polovina njene težine:

Najpoznatija guza Instagrama: 3 tajne za zadnjicu koja prkosi gravitaciji! (FOTO, VIDEO)

"Nije mi se svidelo u kom smeru ide moj život, bilo mi je dosta što sam toliko nesrećna i odlučila sam da sve promenim."

Gubitak kilograma povratio joj je volju za životom, podario pozitivniji pogled na svet, ali i u njoj probudio želju da svojim iskustvom pomogne drugim ljudima. Misti je pokrenula kompaniju Mind Your Macros koja osobama s viškom kilograma pomaže da koriguju način ishrane.

Kupus pomešajte sa 2 sastojka: Pomoću ovog napitka kilogrami bukvalno nestaju! (RECEPT)

Njen uspeh uglavnom se zasniva na načelima ishrane s visokim procentom belančevina i dobrih masti i niskim novoom ugljenih hidrata koja može da se uporedi s Atkinsonovom dijetom.

Ugljeni hidrati nisu zabranjeni, ali su ograničeni na dobre izvore ove energije poput zelenog lisnatog povrća, niskokaloričnog povrća, orašastih plodova i mlečnih proizvoda. S druge strane sugeriše se potpuno izbegavanje belog hleba, testenine, pirinča i drugih proizvoda od brašna.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs