Probajte i uverite se

Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neslućene promene! (VIDEO)

Testirajte sebe da li možete da izdržite eksperiment i bićete oduševljeni rezultatima
Lepi & Zdravi
08:00h Autor:
Limun izazov: 28 dana po čaša i doživećete neslućene promene! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / DanetteMay

Poznata američka zagovornica zdravog života Danet Mej objavila je video na portalu Youtube, sa željom da izazove što više ljudi da se priključe njenom eksperimentu.

Reč je o izazovu sa limunom koji traje 28 dana, a donosi odlične rezultate na nekoliko nivoa.

Naime, limun je alkalna namirnica, a zbog tog svojstva ima moć da očisti sve nagomilane toksine iz vašeg organizma. Ako praktikujete ovu naviku svaki dan, vaše telo će praktično stalno biti bez otrova, jer ispijanje ovog napitka svakog jutra rešava problem.

Takođe, ovaj mali ritual može da vam pomogne i da smršate, jer voda sa limunom čisti jetru, koja je zapravo zadužena za razbijanje masnih ćelija. Tako će vaš metabolizam postati brži, tečnost se neće nagomilavati, a vi ćete konačno imati liniju kojoj težite.

Pila je vodu sa medom i limunom svako jutro: Evo šta joj se desilo nakon godinu dana!

Zbog svega toga, generalno ćete postati zdraviji, a imaćete i više energije i odlično ćete se osećati tokom celog dana!

Sve što treba da uradite jeste da u pola čaše vode iscedite pola limuna i popijete čim ustanete. Dakle, pre bilo kakve hrane i tečnosti i pre bilo koje aktivnosti koju inače praktikujete kad se probudite.

Danet savetuje da, ukoliko ste u mogućnosti, koristite organski limun, jer će on doneti bolje rezultate, a ukoliko ne možete, poslužiće i običan.

Takođe, voda u koju iscedite limun ne sme da bude hladna; Danet je pije toplu, ali prepopručuje se i voda koja je dostigla sobnu temperaturu.

Letnji izazov: Jedna vežba, 4 minuta, 28 dana, novo telo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs