Bizaran slučaj

Plastični hirurg je unakazio: Kao da joj je zombi grizao stomak! (FOTO, VIDEO)

Nakon što je dijetama i vežbanjem izgubila više od 100 kilograma, otišla je na zatezanje kože i tako je počeo pakao
Lepi & Zdravi
19:38h Autor:
Plastični hirurg je unakazio: Kao da joj je zombi grizao stomak! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/ E! Entertainment

Katina je vežbanjem i dijetama izgubila više od 100 kilograma, ali i pored toga nije bila zadovoljna svojim izgledom. Naime, njena koža se toliko razvukla da joj je visila, pa je odlučila da potraži pomoć kod plastičnog hirurga. Nije ni slutila da će se zatezanje kože pretvoriti u njenu noćnu moru.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Nakon operacije, primetila je kako boja kože na stomaku postaje ljubičasta, pa crna. Koža na tom delu tela postajala je sve više nekrotična, a bakterije su "jele" njeno tkivo. Njen stomak je poprimio bizaran izgled kao da ju je zombi grizao. Na stomaku su joj se napravile dve otvorene rupe u koje je mogla da zavuče ruku.

Foto: Printscreen YouTube/ E! Entertainment
Foto: Printscreen YouTube/ E! Entertainment

"Radila sam naporno da izgubim kilograme, hoću nagradu, želim da budem u stanju da obučem kupaći kostim. Ja ne tražim savršenstvo , ja samo tražim normalno", rekla je ona.

Zbog prethodne infekcije njen stomak bio je unakažen pa je otišla kod poznatog holivudskog hirurga, doktora Terija Dubrova, da joj to popravi.

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

"Katinin stomak izgledao je kao da je bomba eksplodirala u njemu i to sve zbog prethodne infekcije", objasnio je doktor. On joj je ponovo zategao stomak i vratio normalan izgled, zbog čega je Katina neizmerno srećna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs