Izobličena

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Raži Narinesing bila je žrtva doktorke Onil Ron Moris, koja je izvodila nelegalne estetske operacije koristeći materijal kao što je superlepak
Lifestyle
10:44h Autor:
Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)
Foto: Profimedia

Transrodna žena kojoj je lice unakaženo nakon što joj je ubrizgan cement i guma za zaptivanje dobila je drugu šansu da ponovo izgleda kao čovek.

Raži Narinesing bila je žrtva doktorke Onil Ron Moris, koja je izvodila nelegalne estetske operacije koristeći materijal kao što je superlepak, između ostalog.

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pošto Raži nije imala novca da ide kod profesionalnog plastičnog hirurga, obratila se Moris za pomoć, a ona joj je brizgala opasne materije u obraze, usne i bradu 2005. godine. To je dovelo do toga da joj je lice bilo potpuno upropašćeno.

Bolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da bi uklonila užasne posledice ovih zahvata, Raži se 2012. godine podvrgla laserskim tretmanima, a dobila je i injekcije koje su joj omekšale lice, jer je bilo tvrdo kao kamen, piše DailyMail.

Nedavno joj je izgled još više poboljšan zahvaljujući dodatnim operacijama, što će biti emitovano u emisiji "Botched".

Inače, Raži je rođena kao muškarac u Njujorku, ali je shvatila da u stvari žena rođena u pogrešnom telu:

"Sve do sredine 20-ih godina, mislila sam da sam ženstveni muškarac. Tada sam počela da razmišljam o svim stvarima koje sam radila dok sam odrastala. Tata mi je kupio košarkašku loptu, ali umesto da igram basket, koristila sam je da bih glumila trudnoću i da se pretvaram da se porađam. Kada sam počela da maštam o tome da budem sa muškarcima, uvek bih se zamišljala sa grudima i vaginom. Nisam bila svesna toga što radim, to mi je jednostavno bilo prirodno. Onda sam jednog dana sklopila sve kockice i pomislila: 'Ti nisi muškarac, ti si transrodna osoba'."

Raži je 2005. godine, kako je priznala, platila samo 100 dolara za injekciju koja joj je promenila život i upropastila lice.

Merilin Monro pre i posle plastičnih operacija! (VIDEO)

"Poslednja stvar koju sam želela je da izgledam kao muškarac u haljini. Želela sam da budem prelepa žena. U mom slučaju, ako želite da u potpunosti živite kao žena, morate da se podvrgnete operaciji lica i tela. Zato sam se odlučila za te injekcije", kaže Raži.

Iako je znala da ne ide kod pravog doktora, bila je veoma uzbuđena.

"Kada je došao taj dan, bila sam više uzbuđena nego nervozna, jer sam konačno postajala žena, što sam oduvek želela", priča o svom užasnom iskustvu Raži. Prostorija za ovakve intervencije je delovala sterilno i čisto.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kada sam dobila injekcije u lice, kukove i zadnjicu, u početku sam se osećala dobro. A onda je počela noćna mora", objašnjava Raži. Na licu joj se pojavio čir koji je postajao sve veći i veći, a onda je gnoj pomešan sa krvlju eksplodirao iz njega. Nakon toga, godine je provela sama.

Sada je, nakon uspešnih operacija koje su poboljšale njen izgled, kako kaže "od žrtve postala pobednica". Što se tiče doktorke Moris, nju sada čekaju optužbe za ubistvo bez predumišljaja, jer je jedan od njenih pacijenata preminuo zbog komplikacija nakon ilegalnih zahvata.

Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs