Ljedi Gaga smršala na neverovatan način zbog uloge u "Džokeru": Za kratko vreme se prepolovila, a evo šta je jela

Lejdi Gaga smršala je za ulogu u "Džokeru", a njen kuvar, otkrio je na koji način se pevačica hrani.

Lepi & Zdravi
16:42h
Ljedi Gaga smršala na neverovatan način zbog uloge u "Džokeru": Za kratko vreme se prepolovila, a evo šta je jela
Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lejdi Gaga oprobala sxe u glumačkim vodama i oduševila publiku ulogom u filmu "Džoker: Ludilo u dvoje". Mnogi su primetili da je Lejdi Gaga dovela liniju do savršenstva i da je zbog uloge smršala, što je i sama potvrdila.

"Transformisali smo se u naše likove tokom određenog vremenskog perioda i nastavili smo da usavršavamo svaki detalj.", otkrila je Gaga.

Lejdi Gaga
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lejdi Gaga nije ulazila u detalje o tome kako je smršala za ulogu. Međutim, ona je tu i tamo delila male isečke o svom ukupnom planu ishrane.

Njen lični kuvar Bo O'Konor ranije je rekao da je Gaga "avanturistički jede", iako se trudi da se kloni ultra-prerađene hrane i stvari napravljenih od belog brašna.

Doručak se zasniva na ishrani poput jaja ili belanaca sa puno povrća, ili ponekad grčki jogurt sa "zdravom granolom", rekao je O'Konor za The Feast . "Da je bila raspoložena za francuski tost ili nešto slađe, napravili bismo zdraviju verziju toga za nju", dodao je.

Pogledajte kako je Lejdi Gaga ranije izgledala.

1 / 7 Foto: You Tube / Printscreen

Takođe pije puno čaja, sveže kokosove vode i svežeg zelenog soka.

Ručak je obično obilna salata. "Definitivno će uvek imati salatu tokom dana, bilo da je za ručak ili večeru", rekao je njen kuvar.

Za večeru, Gaga može imati testeninu bez glutena ili kinou, zajedno sa povrćem i škampima na žaru.

Pored toga što sledi plan zdrave ishrane, Gaga redovno vežba, jer je godinama radila sa poznatim trenerom Harlijem Pasternakom. Njih dvoje obično rade 35-minutne treninge snage pet dana u nedelji, dok Gaga ima tendenciju da dobije kardio od nastupa, otkrio je njen trener.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs