Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu koja je postala simbol seksepila. Lepa Italijanka gazi 6. deceniju, auprkos tome redovno krasi razne editorijale svetskih magazina.Mnoge dame se pitaju čemu duguje takvo zanosno telo i čime se hrani.

Glumica neretko ističe da nije ljubitelj teretane i vežbanja, dok takođe voli "dobro da pojede". Međutim, često napravi presek, te ima poseban režim ishrane koji periodično praktikuje.

profimedia0072135434.jpg
Foto: Profimedia

Ishrana Monike Beluči je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima. Sva jela pripremaju se vrlo jednostavno, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće

EVO ŠTA TOKOM DANA JEDE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: U 6. deceniji ima telo kao devojka, a ne ide u teretanu Foto: Ed JONES / AFP / Profimedia, INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika, piše City Magazine.

Šta tokom dana jede najlepša žena na svetu pitaju se mnogi, a Monika Beluči daje odgovor.