"VRATILA SAM SE KUĆI BEZ PARA I TRUDNA!": Otišla čak u Brazil da uveća i podigne zadnjicu, a desilo se NEŠTO NEOČEKIVANO

Da li ste čuli u skorije vreme za neverovatniju situaciju?

Lepi & Zdravi
14:34h Autor:
"VRATILA SAM SE KUĆI BEZ PARA I TRUDNA!": Otišla čak u Brazil da uveća i podigne zadnjicu, a desilo se NEŠTO NEOČEKIVANO
Devojka otišla u Brazil da operiše zadnjicu, pa saznala da je trudna, Foto: Printscreen TikTok / 1anniepaula

Eni Paula, koja je sve popularnija na TikTok-u, podelila je svoje iskustvo koje mnoge ostavlja bez teksta! Naime, u videu je otkrila da se zaputila sa mamom u Brazil, kako bi operisala zadnjicu, a umesto savršenih oblina, dobila je frapantne vesti.

– Rezervisala sam termin za operaciju, odletela sam u Brazil da obavim sve svoje zdravstvene pretrage, srce, krv, sve. Nalazi krvi bili su dobri, a zatim sam otišla kod kardiologa da vidi je li sve u redu. On je gledao u moje krvne nalaze koje ja nisam ni pogledala, jer nisam mislila da ima ikakve potrebe. Proverio mi je srce i rekao: ‘Sve je u redu, samo gledam druge stvari’ – zapičinje priču Eni.

@1anniepaula Buccal fat removal (Bichectomy) is not for everyone. That’s why it’s important to have a consultation with a good honest doctor first you don’t want to end up with a face missing fat = looking much older #buccalfatremoval #buccalfatsurgery #buccalfatremovalcheck #plasticsurgery ♬ People - Libianca

Doktor je šokirao rečenicom da ne može da joj uradi željenu intervenciju, a razlog ju je tek ostavio bez teksta. Naime, utvđeno je da je trudna, a sve to je saznala pred mamom.

– Mama je sedela pored mene kada mi je doktor saopštio da sam u drugom stanju duže od mesec dana, a ja sam rekla da sam mislila da sam dobro, jer sam uzela tabletu za dan posle. Osećala sam se tako posramljeno i šokirano – kaže devojka.

@1anniepaula Pretty privilege is REAL, I been on both sides before my glow up things were harder and I was treated differently! #prettyprivilegeisreal #prettyprivilege #blackgirltiktok #fyp ♬ original sound - Ann’s

Kako je video postao veoma popularan na društvenim mrežama, mogli su se pročitati razni šaljivi komentari:

- Do đavola, pa to je najskuplji test za trudnoću za koji sam ikada čuo. Letovi, hotel i sve – prokomentarisao je jedan korisnik na video.

Eni je na to odgovorila: „Došla sam kući bez para i trudna.“

– Tableta za dan posle ne funkcioniše ako već ovulirate – dodala je druga osoba, a Eni je odgovorila da bi to trebalo dobro da zapamte sve devojke, kako se ne bi našle u sličnoj situaciji.

U međuvremenu Eni je postala mama preslatke bebe, a čini se da joj roditeljstvo baš prija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs