pONOSNA

NATAŠA JE SRPKINJA SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU: S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude!FOTO

Nataša želi da uveća zadnjicu još više i niko je neće zaustaviti!

Zanimljivosti
Autor:
NATAŠA JE SRPKINJA SA NAJVEĆOM ZADNJICOM NA SVETU: S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude!FOTO
Foto: Printscreen/youtube/natasha_crown_official1

Nataša Kraun, Šveđanka srpskog porekla, dospela je na stranice svih svetskih tabloida, ali nažalost razlog je prilično bizaran i nimalo laskav... Naime, njen san je da ima najveću zadnjicu na svetu, a do sada je na to potrošila već više od 100 hiljada funti!

Nataša je imala već šest operacija uvećavanja zadnjice, a nastavlja da predano radi na svom cilju. "Želim da imam najveću pozadinu na svetu. Verujem da što je veća, to bolje. Poznata sam zbog svoje velike guze", rekla je ona za britanski "The Sun".

Nataša je prvi put uvećavala zadnjicu kada je imala 20 godina, a u januaru ove godine uradila je i šestu operaciju!

"Počela sam da vežbam u teretani sa idejom da podignem zadnjicu, a onda mi je palo na pamet da je "napumpam". Tako je krenuo moj put ka najvećoj pozadini na svetu", istakla je.

No, Nataša se nije podvrgla samo uvećanju zadnjice, ona je imala nekoliko estetskih zahvata i na licu, te je u potpunosti promenila imidž, pa danas, kao 30-godišnjakinja, izgleda sasvim drugačije u odnosu na ranu mladost.

Premda ona obožava svoje telo, ne može da pronađe ljubav jer "njen oblik tela i ličnost plaše muškarce".

"Poslednju vezu sam imala pre sedam godina. Prilično sam ekstremna, pa mislim da me se ljudi plaše. Muškarci me se boje, jednostavno. Moraju da se nose sa mojom ličnošću, a onda i telom i svim ostalim povrh toga. To je ekstremno. Nadam se da ću jednog dana pronaći nekoga", rekla je ona.

Inače, ona zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela i zadnjice fanovima širom sveta, a možda zvuči apsurdno ali ih zapravo ima. Samo na Instagramu je prati više od dva miliona ljudi.

"Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija", kaže Kraunova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs